Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

De unieke eigenschappen van Fleurdirect

7 dagen bedenktijd voor planten

Natuurlijk willen wij u zo blij mogelijk maken met onze planten. Daarom leveren wij niet alleen planten van de beste kwaliteit, maar worden ze ook zo snel en soepel mogelijk bezorgd. De planten die uiteindelijk in uw huiskamer staan, zijn maximaal 2 dagen geleden uit de kas gehaald. Tijdens de reis naar u zijn ze daarom goed verpakt en is er voorzichtig mee omgegaan. Het gebeurd een enkele keer dat er iets mis gaat en in dat geval willen wij u graag helpen. Via de telefoon, mail en chat kunt u alle vragen en opmerkingen die u heeft stellen aan onze vakkundige collega’s en dan proberen wij u altijd zo goed mogelijk te helpen.

Mocht de plant onverhoopt niet aan de verwachtingen voldoen, dan kunt u deze binnen 7 dagen terugsturen. Neem via de mail, telefoon of chat contact met ons op. Wij zenden u een retourlabel en geven u tips voor het inpakken. Het pakket kunt u dan bij het dichtstbijzijnd PostNL punt brengen of in overleg met ons op laten pikken bij u thuis. Alle niet-levende materialen kunt u binnen 14 dagen terugsturen.  

Vers van de kweker

De planten die u bij Fleur-direct.be besteld komen altijd ‘vers van de kweker’, maar wat betekend dat eigenlijk? ‘Vers van de kweker’ wil zeggen dat wij onze planten persoonlijk bij de beste kwekers ophalen, netjes verpakken en vervolgens naar u verzenden. De planten die wij leveren staan dus niet op voorraad in een magazijn, maar worden iedere ochtend door onze collega’s uit de beste kassen geselecteerd. U bent bij ons dus altijd verzekerd van de meest verse planten van top kwaliteit!

Excellente service

Een andere manier om u zo tevreden mogelijk te maken, is onze service. Wij bieden de unieke plant- en pot opmaakservice. Als u kiest voor deze optie, zullen de plant en pot die u heeft besteld kosteloos voor u worden opgemaakt. Tegen een kleine prijs kunt u de plant en pot ook op een luxe manier laten opmaken, waarbij er vulcastrat en een watermeter aan uw combinatie wordt toegevoegd. Als uw bestelling dat aankomt is het een kwestie van uitpakken en u kunt direct genieten van uw plant in pot.