Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Palmen

Pagina 1 van 5

Palmen online bestellen op Fleur-direct.be

De Palm is een enorm populaire plantensoort geschikt om binnen te plaatsen in uw woonkamer als kamerplant of op uw kantoor. De palmenfamilie bestaat uit ongeveer 4000 soorten, dit betekent dus dat er enorm veel verschillende soorten palmplanten zijn die ook veel van elkaar kunnen verschillen. De eerste palmsoort werd ongeveer 5000 jaar geleden verbouwd in het Midden-Oosten. De palmplant komt vooral voor in de tropen, en groeit uitstekend in een warme en tropische omgeving. Vele soorten palmen zijn zeer geschikt als kamerplant, de planten groeien namelijk niet ver in de breedte maar vooral in de lengte. De plant neemt hierdoor niet veel ruimte in beschikking maar zorgt wel voor een prachtige opvulling en decoratie van een kale hoek in uw woonkamer of op uw kantoor. Palmen beschikken in sommige gevallen over grote gevederde bladeren welke uw kantoor of woonkamer een fraaie en warme uitstraling geven. De palm is een aangename toevoeging aan het interieur en zorgen zelfs voor een klein stukje tropisch paradijs in uw huiskamer of op uw kantoor. Ook verhogen tropische binnenpalmen de luchtvochtigheid in een ruimte. Er zijn  ook een aantal palmsoorten welke in Nederland kunnen bestaan. Dit zijn de zogenaamde winterharde palmsoorten. Deze palmsoorten kunnen uitstekend in een tuin of op een balkon op terras geplaatst worden. Er zijn ook diverse palmen die zowel binnen als buiten kunnen worden geplaatst. Voor deze palmen geldt dat zij bij temperaturen onder de 0 graden wel naar binnen moeten worden gehaald. Bestel een mooie palm voor in uw huiskamer of voor buiten bij Fleurdirect!
 

Een palmboom kopen voor in de woonkamer of voor op kantoor?

Bent u op zoek naar een mooie palmplant voor op kantoor, voor in huis of voor in uw tuin? Bij Fleurdirect bent u aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan diverse soorten palmen, van klein tot groot en geschikt voor ieder interieur. Iedere palm kamerplant beschikt over zijn eigen unieke uitstraling en eigenschappen. Van grote brede gevederde bladeren zoals bijvoorbeeld de Kentia palm. Deze palmen zijn sterk en gaan lang mee, zij kunnen wel groeien tot maar liefst 2.50 meter hoogte. De Arcea Palm beschikt over smallere bladen waarvan de kleur kan variëren van licht tot donkergroen en hierdoor goed gecombineerd kan worden met andere kamerplanten. Ook de Phoenix is een prachtige en bijzondere palm. Dit is een kleinere palmsoort die herkenbaar is aan de puntige palmbladeren. Deze palm kan direct zonlicht verdragen en kunt u hierdoor in het voorjaar ook in uw tuin of op uw balkon zetten. Deze palm moet wel erg wennen aan direct zonlicht, in de middagzon kunt u deze het beste in de schaduw plaatsen. De Yucca is een erg opmerkelijke palmplant. De palm beschikt over een dikkere stam met zwaardvormige bladeren. De bladeren staan in rozetten bijeen die altijd groen zijn. Deze opvallende palm zal een echte eyecatcher in uw woonkamer zijn. De hiervoor genoemde palmen, maar ook vele andere palmbomen kunt u eenvoudig online kopen op Fleur-direct.be.

De palmen zijn er in verschillende maten die variëren in hoogte van 50 cm tot wel 250 cm lang. Ook de breedte van de palm kan variëren. De ene palm zal beter passen in een hoek of een grote ruimte, terwijl er ook palmen zijn de prima op een vensterbank passen. Shop ook eenvoudig palmen opgemaakt in pot. In onze webshop zijn alvast een paar combinaties voor u klaargezet welke speciaal door ons designteam zijn samengesteld. U kunt natuurlijk ook zelf een combinatie van een palm met een bloempot uit het assortiment van Fleur-direct.be samenstellen. Onze unieke plant- en pot opmaakservice maakt het mogelijk dat wij de door u gekozen palm en pot voor u opmaken. De palm wordt aangevuld met potgrond en zorgvuldig in de pot geplaatst. De pot wordt schoongemaakt en de bovenkant wordt geseald. De palm inclusief pot wordt na bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen bij u thuis of op kantoor afgeleverd. Heeft u zelf vragen over de plant- en pot opmaakservice, dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder!

Kamerplanten en nog veel meer bij Fleurdirect

Naast het ruime assortiment aan prachtige palmbomen bieden wij ook vele andere soorten kamerplanten aan in onze webshop. Voor een stoere vetplant, een bloeiende plant en diverse fruitbomen kunt u ook bij ons terecht. Voor het gehele assortiment aan kamerplanten kunt u een kijkje nemen in onze webshop. Bent u op zoek naar tuinplanten of kunstplanten? Ook dan bent u bij Fleur-direct.be aan het juiste adres. Per categorie worden de verschillende soorten planten in een handig overzicht voor u weergegeven. Het resultaat kunt u verkleinen door verschillende filters toe te passen. Bij iedere plant wordt een beschrijving met de eigenschappen van de plant weergegeven en hier leest u onder andere kort hoe u de plant het beste kunt onderhouden en waar u deze het beste kunt plaatsen. Voor vele soorten planten wordt aangeraden om deze ook speciale plantenvoeding te geven. Diverse soorten plantenvoeding bieden wij ook aan in onze webshop. Kies een plant, een bijpassende pot en voeding uit in onze webshop en u bent in één keer klaar! Een leuke palmboom kopen doet u in onze webshop. Uw bestelling plaatst u gemakkelijk online en kunt u achteraf maar ook direct betalen. De bestelling wordt zorgvuldig verpakt en binnen 1 a 2 dagen bij het door u opgegeven adres afgeleverd. Voor vragen of hulp, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen! Wij beantwoorden graag uw vragen of helpen u met het uitzoeken van uw planten.

Lees meer