Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Planten in pot

Grigio Grigio
30cm
114,95
95,-
Plantenpakket Plantenpakket
155cm
30cm
209,95 189,95
192,61 174,27
Plantenpakket Plantenpakket
170cm
39cm
69,95 62,95
64,17 57,75
Pagina 1 van 7

Planten in pot kopen tegen scherpe prijzen | Fleur-direct.be

Een plant kan veel toevoegen aan het interieur. Zo zorgt een goede kamerplant gelijk voor een hele andere uitstraling. Kamerplanten kunnen op veel verschillende plekken in huis neer worden gezet. Zo kan er eenvoudig een groen interieur ontstaan met prachtige kamerplanten. Wij van Fleur-direct.be helpen u graag een handje met de zoektocht naar een passende kamerplant. De zoektocht kan namelijk best lastig zijn. Er moet niet alleen een plant worden uitgezocht, maar ook een passende bloempot. Om deze keuze zo makkelijk mogelijk te maken vindt u bij Fleur-direct.be een ruim aanbod aan planten in pot. In deze categorie vindt u verschillende kamerplanten die al zijn opgemaakt in een bijbehorende pot. De stylisten van Fleur-direct.be hebben deze keuze dus al voor u gemaakt en zo bent u altijd verzekerd van een goede combinatie van plant en pot.

 

Een kamerplant in passende bloempot online bestellen

Hoe makkelijk is dat! Een kamerplant die al een bijpassende bloempot heeft en deze ook nog eens voor u wordt opgemaakt. Het opmaken van de plant in pot houdt in dat de pot wordt voorzien van potgrond en dat de plant stevig in de bloempot staat. Bij Fleur-direct.be vindt u verschillende planten in pot. Zo kunt u onder andere kiezen voor een grote plant in pot, deze zijn erg geschikt voor een kale hoek in het interieur of voor op het kantoor. Ook zijn er tafelformaat planten met bijbehorende potten. De naam zegt het al, deze planten zijn perfect voor op tafel, zowel de eettafel als de salontafel of op een bijzettafeltje.

Wilt u het allemaal nog makkelijker hebben, kies dan voor een kamerplant in een zelfwatergevende bloempot. Het grote voordeel van deze potten is dat de plant die erin zit zelf water toegediend krijgt. Het enige wat moet worden gedaan is eens in de zoveel tijd het waterreservoir van de pot bijvullen. Deze planten in zelfwatergevende potten zijn ideaal voor op het kantoor. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een plant in zelfwatergevende pot in uw woonkamer te plaatsen zo te profiteren van een gemakkelijke verzorging. Wilt u iets unieks in de woonkamer of op het kantoor hebben staan? Kies dan voor een exclusieve plant in pot. Zo weet u zeker dat u een echte eyecatcher te pakken hebt. Al deze planten in pot zijn eenvoudig online te bestellen en dat tegen de scherpste prijzen.

 

Snelle levering van diverse kamer- en kantoorplanten

Een plant in pot is een mooie aanvulling op het interieur. Of het nou een grote plant of een kleine plant in pot is, bij Fleur-direct.be vindt u het allemaal. Het makkelijke van de planten in pot is dat deze gelijk voor u worden opgemaakt en zo kunnen ze direct in het interieur worden geplaatst. De planten in pot worden goed verpakt zodat deze veilig kunnen worden verzonden. Door onze snelle levering ontvangt u de plant in pot al binnen 1 á 2 werkdagen. Wilt u naast de planten in pot ook andere kamerplanten en kantoorplanten online bestellen, dan is dat mogelijk. Door het uitgebreide aanbod van Fleur-direct.be heeft u een ruime keuze uit de mooiste planten. Ook voor de verzorging van deze planten zit u bij ons goed. Zo kunt u bij de uitgezochte planten ook kamerplantenvoeding bestellen en verschillende accessoires. Kamerplanten, kantoorplanten en toebehoren besteld u dus bij Fleur-direct.be!

Lees meer