Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Philodendron

Pagina 1 van 2

De Philodendron plant kopen

Een gemakkelijk te verzorgen kamerplant is de Philodendron. Het wordt in ons land ook wel de Monstera of de Gatenplant genoemd. Het is een plant welke uit de regenwouden van Zuid Amerika komt. Het is een zeer mooie plant welke in iedere woonkamer tot zijn recht komt. Door het gemakkelijke onderhoud zie je hem ook veel in kantoorgebouwen.

De plant houdt van een licht vochtige grond. Hij gebruikt zeer weinig water en is eigenlijk gevoelig wanneer het teveel water krijgt. Het is daarom goed om de plant niet teveel water te geven per keer. Controleer de grond op haar vochtigheid en geef naar wens. Het is zelfs goed om de grond wat op te laten drogen. Vooral in de winter is dit aan te raden.

De juiste Philodendron kiezen

In onze online plantenshop Fleurdirect hoeft u niet bang te zijn, dat u een slechte of verkeerde Philodendron koopt. We hebben al onze kamerplanten op basis van kwaliteit en levensduur gekozen. Ze zijn allemaal geschikt voor de Nederlandse woonkamers en in de kantoorgebouwen. De planten in ons assortiment hebben nog een heel leven voor zich!

Heeft u hulp nodig bij uw keuze? Of heeft u vragen? Dan kunt u gebruik maken van onze ervaren servicemedewerkers. Ze helpen u graag vakkundig en vriendelijk. We weten, dat een persoonlijk contact nog steeds belangrijk is. Ook in een online plantenshop is dit het geval.

Misschien vraagt u hoe de Philodendron bij u zal komen op kantoor of in uw woning. Wij hebben een uitstekend proces ontwikkeld om de Philodendron rechtstreeks vanuit de kas naar haar eindbestemming te transporteren. We verpakken de kamerplant met de grootste zorg. Daarna wordt de plant zorgvuldig naar de eindbestemming gebracht. Hier kan de plant gaan schitteren en haar mooie groene kleuren laten zien.

Het is zelfs mogelijk, dat wij de plant al voor u in een pot planten. U hoeft dan alleen nog maar de verpakking te verwijderen om vervolgens de plant op de juiste plek te plaatsen. Het is een ideale manier om een plant thuis te krijgen of op uw werk. Het is zo ook mogelijk om een plant cadeau te geven zonder hem zelf mee te hoeven nemen. Geweldig toch? Ontdek de mogelijkheden in onze online plantenshop. We werken landelijk.

De Philodendron goed verzorgen

Wanneer u de Philodendron heeft is het belangrijk om hem goed te verzorgen. Wanneer de plant te groot wordt voor de pot is het goed om hem in het voorjaar te verplanten naar een grotere plantenbak. Bij diepe plantenbakken is het goed om een inzethoes te gebruiken.

Ook is het goed om de kamerplant een keer per week wat vloeibare voeding te geven. Vooral in de groeiperiode is dit verstandig. Doe het altijd met mate en met de juiste dosering. U zult zo voor vele jaren genieten van de Philodendron. Het is een perfecte kamerplant voor iedere woonkamer en op ieder kantoor! U krijgt zeker geen spijt van uw aankoop bij onze online plantenshop. 

Lees meer