Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Wonderstruik Croton

De wonderstruik of Croton kopen bij Fleurdirect

De wonderstruik is een mooie plant. Het is een plant met een opvallend uiterlijk met al haar kleuren. Het is een plant welke veel aandacht nodig heeft. Het is echter ook een plant welke dan veel geeft. Een plant welke veel De naam Croton is een oude Latijnse naam. De naam wonderstruik wordt meer gebruikt in Nederland. Het komt natuurlijk door haar vele kleuren. Veel mensen kiezen voor deze plant om haar luchtzuiverende werking. Het is een plant welke koolstofdioxide omzet naar zuurstof. Het zorgt ervoor, dat u een gezondere leefomgeving krijgt. Het is geen plant welke geschikt is voor mensen met kinderen. Wanneer het sap uit de takken vrijkomt (door afbreken of door het blad) dan kan het gaan irriteren op de huid. Bij inname is het goed om naar de dokter te gaan. Het is een advies van ons om hierop te letten.

Het onderhoud van de wonderstruik Croton

De wonderstruik heeft water nodig. Het is een plan welke gewend is om in de tropen in een vochtige grond te staan. De grond moet continu vochtig zijn en niet uitdrogen. De plant kan doodgaan wanneer de grond niet vochtig genoeg is. Het is echter ook oppassen, dat de grond te nat wordt. Een te natte grond zal de wortels laten rotten. Het is goed om het op gevoel te doen en om in de gaten te houden hoeveel water de plant nodig heeft. Geef de plant normaal een keer in de week water en in de zomer twee keer per week. Het is een grove richtlijn.

De beste plek voor de wonderstruik
De plant houdt van licht. Het is goed om de plant een paar uur per dag in de directe zon te zetten. Wanneer het te heet wordt is het beter om hem er even uit te halen. Zeker op het heetste moment van de dag is dit aan te traden. De bladeren kunnen dan verbranden en ze worden dan bruin. Wanneer de plant wat donkerder wordt is het goed om de plant dichter bij het raam te zetten. Drie meter vanaf het raam op het zuiden is te adviseren of een met erop het raam vanuit een andere invalshoek. De wonderstruik houdt van licht.

De wonderstruik in een mooie pot

Bij Fleurdirect is het mogelijk om alle planten op te laten maken in een mooie pot. Het is zo mogelijk om een geheel in huis te krijgen. Wij verpakken al onze planten (met of zonder pot) zeer zorgvuldig en sturen hem dan naar u toe. De planten komen rechtstreeks van de teler en zijn binnen hooguit twee dagen bij u in huis. Het is een gestroomlijnd proces om zo ervoor te zorgen, dat u de beste kwaliteit kamerplant in huis krijgt.

Kwaliteit staat voorop bij ons. We vinden het belangrijk, dat u een plant krijgt waar u jarenlang plezier van kunt hebben. Heeft u vragen, voordat u de plant koopt? Of zoekt u een andere soort kamerplant? Dan kunt u contact opnemen met onze ervaren klantenservice medewerkers.

Online bestellen van de Wonderstruik

Bent u van plan om de croton te kopen, dan kunt u deze ook eenvoudig online bestellen. Bij Fleur-direct.be vindt u een variatie aan kleuren van deze plant, zo kunt u kiezen welke kleur het beste past bij uw interieur. De Croton is een plant die wat extra aandacht nodig heeft dan andere kamerplanten, maar u krijgt er ook zeker een hele mooie kamerplant voor terug. Bij deze plant is het erg belangrijk dat hij genoeg water toegediend krijgt, zorg ervoor dat de grond altijd een beetje vochtig is. De Croton houdt van redelijk wat licht en vindt het dan ook prima om een paar uur in de zon te staan. Voor wat extra voeding staat de croton altijd klaar, vooral in de zomermaanden kan hij wel wat extra’s gebruiken om zo optimaal te kunnen groeien.
 

Ruime keuze uit kamer- en kantoorplanten

Op zoek naar de mooiste en beste kamerplanten of kantoorplanten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. In ons ruime assortiment vindt u verschillende planten in allerlei soorten en maten, die u altijd wel ergens een plekje kunt geven. Ook hebben wij orchideeën, deze zijn te verkrijgen in de kleuren wit, roze, rood en oranje. Uw planten goed verzorgen is erg belangrijk om ze zo goed te laten groeien en bloeien, kies daarom voor de juiste voeding voor de kamerplanten. Voeding voor groene planten, palmen, orchideeën, mediterrane planten en meer vindt u ook in onze webshop. Neem snel een kijkje bij al onze andere planten en bestel eenvoudig online, voor vragen over uw bestelling of over een bepaalde plant dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. 

Lees meer