Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Luchtzuiverende planten

Areca Areca
175cm
27cm
89,95 79,95
82,52 73,35
Areca Areca
160cm
27cm
54,95
50,41
Calathea Calathea
35cm
12cm
13,95
13,95
Areca Areca
130cm
24cm
39,95 29,95
39,95 29,95
Hedera Hedera
80cm
17cm
13,95
12,80
Ficus Abidjan Ficus Abidjan
110cm
27cm
49,95
49,95
Spathiphyllum Spathiphyllum
65cm
17cm
14,95
14,95
Plantenpakket Plantenpakket
125cm
32cm
189,95 169,95
174,27 155,92
Areca Areca
200cm
34cm
159,95 139,95
146,74 128,39
Elho | Areca Elho Elho | Areca
150cm
30cm
99,95 79,95
99,95 79,95
Nephrolepis Nephrolepis
35cm
12cm
15,95
15,95
Areca Areca
100cm
19cm
19,95
18,30
Rhapis Rhapis
140cm
30cm
109,95
100,87
Hedera Hedera
100cm
24cm
29,95
27,48
Chamaedorea Chamaedorea
55cm
17cm
14,95
13,72
Phoenix Phoenix
135cm
24cm
39,95 29,95
39,95 29,95
Spathiphyllum Spathiphyllum
90cm
24cm
22,95
22,95
Pagina 1 van 3

Luchtzuiverende planten kopen bij Fleurdirect.nl

Vaak wordt er gedacht dat planten er alleen zijn voor de sier en de sfeer in huis of op het kantoor, maar planten hebben ook een hoop andere functies. Zo kunnen planten de luchtvochtigheid en -kwaliteit verbeteren, maar is uit onderzoek ook gebleken dat zij het gevoel van welzijn verbeteren, stress verminderen en de productiviteit verbeteren. Iedere kamerplant kan zuurstof produceren, maar er zijn een aantal kamerplanten die ook nog eens de lucht kunnen zuiveren. De luchtzuiverende planten zijn onderzocht op hun werking en het is wetenschappelijk bewezen, dat deze planten echt een luchtzuiverende werking hebben. Deze planten zuiveren de lucht door schadelijke gassen te neutraliseren door deze op te nemen en vervolgens af te breken. Dit zorgt er ook voor dat er geen onfrisse geuren ontstaan in uw huis. De luchtzuiverende plant werkt dus eigenlijk als natuurlijke luchtverfrisser. Overdag zetten luchtzuiverende planten CO2 om in zuurstof en brengen ze waterdamp in de lucht. Door dit regulerende verdampingsproces verbetert de luchtvochtigheid. Verbetering van de luchtvochtigheid betekent een verbetering van het binnenklimaat waardoor u zich een stuk prettiger in uw huis zult bewegen of de werkomgeving op kantoor beter is waardoor concentratie en werkprestaties verbeteren. Ook de slaapkamer is de perfecte plek voor de luchtzuiverende planten.

Grote diversiteit aan Luchtzuiverende kamerplanten

Bent u op zoek naar luchtzuiverende planten, dan bent u bij Fleurdirect.nl aan het juiste adres. In ons ruime assortiment vindt u veel verschillende luchtzuiverende planten die allemaal goed werken. Deze planten zijn geschikt om te plaatsten in een kantoorruimte, maar ook kunt u deze in de woonkamer plaatsen, op uw slaapkamer, in de keuken of zelfs in de badkamer. Het assortiment op Fleurdirect.nl bestaat uit verschillende soorten luchtzuiverende planten.

Lepelplant

Een van de luchtzuiverende planten is de lepelplant. Deze plant bloeit rijk met prachtige witte bloemen en is gemakkelijk te verzorgen. Het is de ideale plant die uitstekend zijn best doet om de luchtkwaliteit te verbeteren en is geschikt voor op kantoor of in uw woonkamer. Zeker als u veel last heeft van droge ogen is dit een prettige plant. In het jaar 2007 was het zelfs de kantoorplant van het jaar. Een prijs welke de plant heeft gekregen door haar luchtzuiverende en gunstige eigenschappen. Deze luchtzuiverende planten hebben volop water nodig, anders gaan ze wat hangen.

Goudpalm of Arcea palm

Veelvoorkomend is daarnaast de Goudpalm of Arcea palm. Deze luchtzuiverende planten zuiveren stoffen die voortkomen uit onder andere textiel, verf, tapijt en isolatiemateriaal en kan dit heel snel doen. De plant heeft daarnaast veel blad en ook nog eens een hoge verdamping. Daardoor stijgt de luchtvochtigheid in de kamer. Wanneer de plant een bruin puntje vertoond kunt u deze simpelweg wegknippen. De plant is groot, ziet er prachtig uit en is ook nog eens goed te onderhouden.

Varens

Ook de Varens zijn zeer luchtzuiverende planten. Vooral de krulvaren is een goede keuze op het gebied van luchtzuivering. Ze verwijderen verschillende schadelijke stoffen uit de lucht. Het zorgt daarnaast ook nog eens voor een hogere luchtvochtigheid. Niet voor niets voelt het zo lekker als u in het bos een groep varens ziet staan. Neem ze mee naar uw woonkamer en koop een paar varens bij Fleurdirect met hun sterke luchtzuiverende werking.

Hedera Helix

De Hedera Helix staat ook wel bekend als de klimop. Deze wordt veel geplaatst in de tuin maar is ook prima geschikt wanneer u luchtzuiverende planten voor binnenshuis zoekt. De klimop kan worden neergezet in een simpele pot maar kan ook ergens aan worden gehangen.

Andere planten bij Fleurdirect.nl

Naast deze voorbeelden bestaat het assortiment aan luchtzuiverende planten op Fleurdirect.nl ook nog uit diverse andere soorten planten. Bekijk het gehele aanbod in de webshop. U kunt de planten sorteren op onder andere prijs, hoogte, diameter en kleur. Door filters toe te passen blijven in het overzicht de luchtzuiverende planten over die aan uw wensen voldoen en is het een stuk gemakkelijker voor u om een keuze te maken. Verschillende luchtzuiverende planten worden aangeboden in combinatie met een pot. Deze plant- en potcombinaties zijn door ons designteam samengesteld. U hoeft zelf niet over een passende combinatie na te denken, maar kunt de combinatie gemakkelijk in zijn geheel bestellen. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een bijpassende pot uit te zoeken in ons assortiment aan bloempotten.

Alles over kamer- en kantoorplanten op Fleurdirect.nl

Naast de geweldige luchtzuiverende planten vindt u ook nog vele andere soorten kamerplanten op onze gebruiksvriendelijke webshop. Zo bieden wij ook een ruime diversiteit aan groene kamerplanten, bloeiende kamerplanten en verschillende accessoires en verzorgingsproducten voor de planten. Bent u benieuwd naar hoe u uw luchtzuiverende planten het beste kunt verzorgen en onderhouden, neem dan een kijkje in onze plantengids. Hier vindt u informatie over verschillende kamerplanten zoals de oorsprong van de plant en informatie over hoe u de plant het beste kunt verzorgen. Heeft u na het lezen van deze handige informatie nog vragen over onze planten of andere producten, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder en proberen al uw vragen te beantwoorden.

Uw bestelling plaatsen bij Fleurdirect

Uw luchtzuiverende planten, maar ook andere planten en bijpassende accessoires of producten bestelt u gemakkelijk en snel online in de webshop van Fleurdirect.nl. Uw gekozen planten, voeding of andere producten die u wilt bestellen plaatst u allereerst in uw winkelmand. Wanneer u alle producten die u wilt bestellen heeft verzameld, kunt u uw bestelling definitief plaatsen en de bestelling afronden. Fleurdirect.nl biedt diverse betaalmethoden waarmee u uw bestelling kunt afrekenen. Het is ook mogelijk om uw bestelling achteraf te betalen. Voor verzenden brengen wij een bedrag van € 4,95 in rekening. Een bestelling van boven de € 45,00 wordt zowel in Nederland als België gratis verzonden. Wilt u uw bestelling laten afleveren op kantoor of op een ander afleveradres, dan is dit ook mogelijk.

Planten die u bestelt verpakken wij voor u op professionele wijze zodat deze zonder beschadigingen aan u worden afgeleverd. Ontvangt u deze toch met enige schade of mankementen, neem dan contact met ons op en wij bespreken met u een passende oplossing. Voor niet-levende producten zoals plantenvoeding en accessoires geldt een wettelijke bedenktermijn van 14 dagen waarin u de producten kosteloos kunt retourneren. Wilt u meerdere planten bestellen voor op uw kantoor of in uw bedrijfspand? Dan helpen wij u daar graag mee. Op onze website kunt u uw voorkeuren aangeven en een offerte aanvragen. Wij helpen u met het uitzoeken van verschillende planten die aan uw wensen voldoen en geven het kostenplaatje weer in een offerte. De mogelijkheden kunnen wij vervolgens met u bespreken!

Lees meer