Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Klimplanten voor binnen

Klimplanten

Klimplanten is een verzamelnaam voor planten die een kruipende groeivorm aannemen totdat ze ondersteuning hebben. Klimplanten zijn ideale planten om muren of schuttingen mee te bedekken. Naast deze praktische functie, worden klimplanten ook steeds vaker gekozen als decoratieve kamerplant. In veel interieurs zien we tegenwoordig bijvoorbeeld dat klimplanten worden opgehangen aan het plafond om zo meer sfeer in de woning aan te brengen.

Diverse soorten klimplanten

Bij Fleur-direct.be vindt u een ruim aanbod met klimplanten. Bedenk altijd goed wat voor een klimplant u wilt kopen. Waar wilt u deze plaatsen? Bent u op zoek naar een klimplant voor buiten voor aan de schutting of wilt u een klimplant kopen voor binnen? De keuze is aan u. Bovendien hebben we ook nog eens klimplanten in verschillende uitvoeringen met verschillende eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan de Scindapsus hangplant of de Scindapsus Spikkel.

Onderhoud

Heeft u een klimplant op het oog? We raden dan aan om altijd even goed de beschrijvingen door te nemen die staan aangegeven bij de plant. Zo kunt u precies zien wat u moet doen om een klimplant zo goed mogelijk te onderhouden. Zo hebben sommige klimplanten wel twee tot drie keer per week water. Belangrijk om dit te checken, want op deze manier kunt u zolang mogelijk plezier beleven van uw plant.

Klimplanten kopen

Het kopen van klimplanten is niet iets wat u dagelijks doet. U koopt een klimplant omdat u graag een stuk muur of schutting wilt verbloemen of juist om extra sfeer te creëren. Wat uw reden ook is, het is altijd een goed idee om te controleren wat de afmetingen zijn van de plant. Dit staat aangegeven bij de beschrijving. Heeft u nog vragen over een product? Stel ze dan gerust aan één van onze specialisten. Zij geven u graag advies op maat. Wilt u weten welke klimplant het mooiste staat? Wij geven u ook geheel vrijblijvend stijladvies. Het enige wat u moet doen is een foto naar ons te sturen en wij vertellen u precies wat er mooi zou staan op deze plek.

Lees meer