Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Flamingoplant | Anthurium

Pagina 1 van 2

Flamingoplant Anthurium kopen bij Fleurdirect

De flamingoplant is een mooie kamerplant. Er zijn een aantal varianten welke hiervoor zeer geschikt zijn. Bij Fleurdirect treft u ze aan in het assortiment. De planten hebben een mooie bloem. Het is een prachtige kamerplant. Er zijn verschillende hybriden beschikbaar van deze plant. Ze kennen een rijke en lange bloei. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar. Vaak ziet u de rode exemplaren en wat minder de witte, oranje of roze exemplaren. Ook zijn er nog enkele meerkleurige varianten. De flamingoplant is een ware kamerplant. Het is naast een kamerplant ook een goede snijbloem. De mooie bladeren voelen goed en sterk aan en ze hebben een mooie glans.

De verzorging van de flamingoplant

De flamingoplant heeft een warme omgeving nodig. Het is een plant welke het goed doet voor het raam, wanneer het raam op het oosten of noorden is gericht. Wanneer het te warm is voor het raam of er teveel zonlicht is dan zullen de bladeren wat bruiner worden. Het is dan goed om de plant wat verder van het raam te plaatsen. De plant heeft lauw en kalkvrij water nodig. Regenwater is erg goed voor de plant. Het is belangrijk om de kluit goed vochtig te houden. In de winter is het belangrijk om de grond koeler en droger te houden. Het zal de knopvorming stimuleren van de plant. De plant is niet winterhard en hij moet dus altijd binnen gehouden worden wanneer het kouder wordt.

Een ruim assortiment kamerplanten bij Fleurdirect

Bij Fleurdirect treft u een goed assortiment van flamingoplanten aan. Daarnaast zijn er ook vele verschillende andere soorten kamerplanten te verkrijgen. Fleurdirect is een online plantenshop met vele groene en ook fleurige planten. Het is maar net waar u van houdt. Het is mogelijk om de planten in een pot te kopen. De planten worden dan voorzien van de juiste grond bezorgd bij de klanten van Fleurdirect. Wij onderscheiden ons van vele andere plantenverkopers door onze planten rechtstreeks vanaf de kweker of teler te bezorgen naar de eindklant. Het grote voordeel is, dat de planten niet eerst nog een paar weken ergens staan om dan gekocht te worden. Ze krijgen de best mogelijke zorg bij de teler tot ze verkocht zijn aan u of een van de andere klanten van Fleurdirect. Natuurlijk worden de planten (met of zonder pot) goed verpakt en dan bezorgd. Wij vinden het belangrijk om al onze klanten een goede service te geven. Fleurdirect geeft en biedt deze service door haar team van ervaren servicemedewerkers. Ze kunnen u alles vertellen over de flamingoplant en ook advies geven om een andere plant te kopen. Er zijn volop mogelijkheden en opties om een mooie plant te kiezen bij ons. Door te bespreken wat u graag wilt en waar de plant komt te staan wordt de beste keuze voorgesteld. U kunt vervolgens beslissen om tot de aankoop over te gaan.

Lees meer