Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...
Citroenboom Citroenboom
60cm
19cm
34,95
32,06
Citroenboom Citroenboom
110cm
24cm
59,95
55,-
Citroenboom Citroenboom
160cm
37cm
239,95
220,14
Citroenboom Citroenboom
90cm
21cm
44,95
41,24
Citroenboom Citroenboom
160cm
26cm
79,95
79,95
Citroenboom Citroenboom
170cm
26cm
109,95
109,95

Citroenbomen online bestellen op Fleurdirect.nl

De naam zegt het al, de citroenboom laat erg mooie citroenen groeien die u prima kunt eten. Een citroenboom is een plantensoort die valt onder de mediterrane planten en deze houdt dus ook van het warme en zonnige klimaat. De citroenboom kan maar liefst vier keer per jaar vrucht dragen, dat gebeurt niet vaak en daarom is deze boom ook erg bijzonder. De citroenen hebben ieder seizoen een andere kleur, in de zomermaanden zijn de citroenen groen en in het najaar en de winter zijn ze geel, zoals we deze kennen. De citroenen zijn in mei bijna wit van kleur, deze blijven ook zo en ze veranderen niet van kleur als ze zijn geplukt. Als u de citroenboom op een zonnige en warme plek neer zet, dan kunnen de citroenen het beste groeien en zijn ze van een goede kwaliteit. In de webshop van Fleurdirect.nl vindt u deze citroenbomen in verschillende maten en voor de scherpste prijzen.
 

Ruim aanbod aan citroenbomen en andere mediterrane planten

Op zoek naar een mooie citroenboom, dan bent u bij Fleurdirect.nl aan het juiste adres. In ons ruime assortiment vindt u verschillende citroenbomen en andere mediterrane planten. Zo hebben we ook olijfbomen, bamboe planten, de dipladenia en meer soorten van deze unieke planten. Al deze mediterrane planten zijn eenvoudig online te bestellen, net zoals alle andere kamer- en kantoorplanten die u vindt in onze webshop. Wilt u de mediterrane planten goed verzorgen dan kunt u ook speciale plantenvoeding vinden in ons assortiment, zo blijft uw plant altijd mooi groeien. Ook voor andere kamerplanten hebben we extra voeding zodat ze optimaal kunnen groeien en bloeien. Wilt u meer informatie over hoe u uw kamerplanten goed kunt verzorgen, dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor tips en advies.
 

De beste kamerplanten webshop

Fleurdirect.nl is de beste online webshop voor uw kamerplanten, kantoorplanten en planten accessoires. In ons ruime assortiment vindt u een grote diversiteit aan kamerplanten die een ruimte binnen no-time opfleuren. Zo kunt u planten online bestellen die perfect op het kantoor kunnen staan doordat ze luchtzuiverend zijn, uit onderzoek is namelijk gebleken dat werknemers hierdoor betere prestaties kunnen leveren. Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor iemand, neem dan een kijkje bij onze cadeautips, hier zit voor iedereen een perfect cadeau tussen. Bekijk snel ons ruime assortiment en bestel eenvoudig de mooiste planten online. 

Lees meer