Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Soorten

Pagina 1 van 4

Tuinplanten kopen bij Fleurdirect

Er zijn veel tuinplanten waar u uit kunt kiezen om te gebruiken in de tuin, op het terras of voor op het balkon. Een tuinplant is sterk en kan wel tegen een stootje. Ook als het wat kouder is dan kan de tuinplant gemakkelijk buiten blijven staan. Soms is het natuurlijk wel verstandig om de plant goed af te dekken als het echt gaat vriezen. Door voor de juiste tuinplant te kiezen kunt u uw tuin, terras of balkon er anders uit laten zien. Het is mogelijk om zo een nieuwe impuls te geven aan het geheel. Van een tuinplant kunt u vele jaren genieten. Het is dus zeker de investering waard om uw omgeving er wat mooier uit te laten zien. U zult er vele jaren van genieten.

Een ruime keuze tuinplanten

Bij Fleurdirect is er een ruim assortiment tuinplanten aanwezig. Het kan een olijfboom zijn, een naaldboom, buxus, spar of een andere plant. Ze zijn mooi in model gemaakt, zodat u ze direct op de juiste plek kunt plaatsen. Wanneer u de tuinplanten op het terras zet of op het balkon dan is het mooi om de tuinplanten samen met een mooie pot aan te schaffen. Het is dan een geheel. Het mooiste is ook, dat u er dan zelf geen werk mee heeft. U kunt het uitpakken en dan op zijn plek zetten om er vervolgens volop van te gaan genieten. Fleurdirect is een online plantenshop. Door ons selectieproces werken we alleen samen met kwekers en telers welke de beste kwaliteit kunnen bieden. Ons proces is zo ingericht, dat u de planten rechtstreeks van hun geleverd krijgt. Het is zo mogelijk om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen. Het is niet zo dat de planten eerst nog ergens in een hoekje staan van een winkel. Ze krijgen de beste zorg tot het moment van verzenden. De tuinplanten kunnen door Fleurdirect voorzien worden van een mooie pot. We hebben een ruim assortiment van potten voor tuinplanten. Ook voor uw tuinplant kunnen we dit doen. Onze ervaren medewerkers planten alles mooi in de pot om het daarna goed ingepakt naar u te sturen.  U kunt het thuis dan uitpakken en op de juiste plek neerzetten.

Het juiste advies op maat

Weet u nog niet welke tuinplant u wilt gaan kiezen? Of heeft u een specifieke vraag? Wilt u weten welke planten het beste op een specifieke plek kunnen komen in uw tuin of op uw terras? Met de juiste vragen van onze medewerkers en uw input is het mogelijk om de beste tuinplanten te kiezen voor u. Fleurdirect is een plantenshop dat online werkt. Hierdoor krijgen de planten de best mogelijke zorg en kunt u er optimaal van genieten als ze bij u aankomen. U hoeft zelf niet naar een plantenwinkel om er veel tijd aan te besteden om te ontdekken, dat de plant welke u graag zou willen er niet is. Bij Fleurdirect ziet u direct wat er allemaal mogelijk is en welke planten u binnen een paar dagen in huis kunt hebben. U hoeft de deur niet meer uit om de tuinplanten van uw keuze te krijgen.

Lees meer