Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Hydroplant Croton van topkwaliteit | Fleur-direct.be

De Croton is een prachtplant die uit de Euphorbiaceae familie voortkomt, in Nederland staat deze beter bekend als de Wolfsmelkfamilie. De volledige naam van de Croton is Croton Codiaeum en wordt voor het eenvoudige ook wel vaak wonderstruik genoemd. Oorspronkelijk komt deze plant voor in Zuid-Oost Azië, maar deze is ook veel te vinden in Nederland, alleen dan in huis. De Croton is een mooie plant die erg geschikt is als kamerplant. De Hydrocultuur versie van deze plant is nog geschikter, deze heeft namelijk een stuk minder verzorging nodig. Een Hydroplant Croton is gekweekt in water en daardoor heeft deze andere wortels. De Croton kan in een mooie pot worden geplaatst die voor een deel gevuld is met water en voor een deel met hydrokorrels. Het water bevat dan bepaalde voedingsstoffen waardoor de plant optimaal kan groeien. Deze prachtige hydroplant Croton vindt u in de webshop van Fleur-direct.be en deze kunt u hier eenvoudig online bestellen.

 

De Croton als hydrocultuur plant kopen

Een Croton als kamerplant is het perfectie middel om het interieur binnen no-time op te vrolijken. Door de sierlijke kleuren en de mooie vormen van deze plant geeft het gelijk een andere uitstraling aan bijvoorbeeld uw woonkamer. De bladeren van de Croton zijn niet heel groot maar ze zijn wel aanwezig in grote hoeveelheden. De kleur van het blad verschilt per plant en per blad, het ene blad is roze met wit en de andere is meer groen met wit. Er zijn ook Crotons die helemaal groen zijn met een lichte tint wit erdoorheen. Zo kunt u de Hydroplant Croton gemakkelijk combineren in het interieur. U kunt deze kamerplant op een lichte plek neerzetten, maar zorg ervoor dat deze niet in het directe zonlicht staat. Doordat het een hydrocultuur plant is heeft deze één keer in de vier weken water nodig, door de handige watermeter die u erbij krijgt kunt u dit eenvoudig zien.

 

De mooiste kamerplanten en planten voor op het kantoor

U kunt naast de Croton nog veel meer soorten hydrocultuur planten online bestellen in de webshop van Fleur-direct.be. In ons ruime assortiment vindt u naast deze handige en makkelijke planten ook andere prachtige kamerplanten. Zo hebben we sierlijke orchideeën, palmen en andere planten voor in uw interieur. Naast kamerplanten vindt u bij ons ook nog een ruim aanbod aan kantoorplanten, deze geven een kantoorruimte gelijk een groene uitstraling. Bestel nu snel en eenvoudig de mooiste kamer- en kantoorplanten online. Voor vragen over een van onze producten kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 

Lees meer