Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Tropische planten

Pagina 1 van 2

Tropische kamerplanten van topkwaliteit online kopen

Er zijn veel trends op het gebied van interieur en planten. Veel van deze trends wisselen mee met de seizoenen. Ook zijn er kamerplanten die perfect bij de winter passen of kamerplanten die juist voor de zomer gemaakt zijn. Tropische kamerplanten kunnen echter het hele jaar door in het interieur worden geplaatst. In de zomer kunt u zo eenvoudig een tropisch paradijs binnen creëren en in de winter kunt u die zomerse uitstraling prima weer terughalen in het interieur. Naast de warme en tegelijkertijd frisse uitstraling die de tropische planten met zich meebrengen zijn ze ook makkelijk te verzorgen. Veel van deze tropische kamerplanten staan graag op een lichte plek en hebben gemiddeld 1 keer in de week water nodig. Bij Fleurdirect.nl vindt u deze tropische kamerplanten, deze zijn gemakkelijk online te bestellen. Er zijn veel verschillende soorten te verkrijgen in diverse maten en kleuren. Zo is er altijd een ruime keuze uit de mooiste kamerplanten met een tropische uitstraling.

Ruim aanbod tropische kamerplanten bij Fleurdirect.nl

Bij Fleurdirect.nl vindt u een ruim aanbod aan tropische kamerplanten van topkwaliteit. Deze planten zijn er in veel verschillende vormen en maten. Veel van de tropische kamerplanten beschikken over grote bladeren in diverse sierlijke vormen. Deze grote bladeren zorgen al snel voor een tropische uitstraling en met één kamerplant kunt u dit al creëren. De Bananenplant is één van deze populaire tropische kamerplanten. Deze kamerplant beschikt over grote groene bladeren en is beschikbaar in verschillende groottes. Ook de Strelitzia is zo’n tropische plant die u bij Fleurdirect.nl online kunt bestellen. Hetzelfde geldt voor de Anthurium en de Agave die u ook in onze webshop vindt.

Verzorging van tropische planten

De meeste tropische kamerplanten zijn niet heel moeilijk te verzorgen. Ze houden voornamelijk van een lichte standplaats. Dit geeft de naam eigenlijk ook al aan, in tropische gebieden is namelijk ook veel zon en licht. Ook is de luchtvochtigheid in deze gebieden groter, daarom hebben tropische planten wel regelmatig water nodig. Bij de meeste tropische planten is 1 keer in de week genoeg. Er zijn ook tropische kamerplanten waarbij de grond constant iets vochtig dient te zijn. Bij deze planten is het dan verstandig om voor de tijd even de grond te controleren, als deze iets droger aanvoelt kunt u de plant water geven. Doordat veel tropische planten snel groeien hebben ze af en toe ook wat extra hulp nodig. Dit kan worden gedaan met wat extra plantenvoeding. Op deze manier zullen de tropische kamerplanten nog mooier en beter groeien.

De mooiste kamerplanten bestellen tegen scherpe prijzen

Bent u op zoek naar kamerplanten die uw woonkamer omtoveren tot tropisch paradijs? Dan bent u bij Fleurdirect.nl aan het juiste adres. In onze webshop vindt u een uitgebreid aanbod aan topkwaliteit tropische kamerplanten. Deze tropische planten zijn er in verschillende soorten en maten zodat u altijd genoeg keuze heeft. Ook andere kamerplanten zijn bij ons eenvoudig online te bestellen. Denk hierbij aan luchtzuiverende kamerplanten, bloeiende kamerplanten of kamerplanten in pot.

Voor goede informatie over de planten uit ons assortiment kunt u gebruik maken van onze plantengids. Hierin vindt u onder andere de herkomst en verzorging van de planten. Zo kunt u de bestelde kamerplanten een goede verzorging bieden en weet u precies wat u in huis haalt. Voor meer vragen over de planten of over uw bestelling kunt u gerust contact met ons opnemen. Bestellingen die boven de €45,- zijn worden gratis bij u thuis bezorgt. U kunt de kantoorplanten ook bij u op kantoor laten bezorgen. Dit zal vaak 1 tot 2 werkdagen duren. Door onze snelle levering kunt u al gauw genieten van de mooie uitstraling van verschillende planten!     

Lees meer