Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Groene kamerplanten

✓ Inspirerend assortiment ✓ Direct van de kweker ✓ Ruime keuze
Pagina 1 van 27

Groene kamerplanten | Fleur-direct.be 

Kamerplanten zijn allen jaren niet meer weg te denken uit ieder interieur. We zien de kamerplant zowel terug in woonkamers als kantoren en openbare ruimtes. Vroeger waren er in Nederland lang niet zoveel planten verkrijgbaar als er op dit moment zijn. Mensen zetten eerder simpele kamerplanten in hun huis of kweekten eigen kruiden. Tegenwoordig zijn planten geschikt om ieder interieur op te fleuren. Er is altijd wel een plant die past bij uw interieur. Groene kamerplanten maken het opvrolijken van een woonkamer, slaapkamer of kantoorruimte mogelijk, zonder dat daar andere felle kleuren aan te pas moeten komen. Creëer uw eigen stijl door het plaatsen van een grote of kleine plant, een exotische plant of meer inheemse plant of een varen of een leuke vetplant. Er is zoveel mogelijk op het gebied van groene kamerplanten. Daarbij biedt de groene kamerplant het voordeel dat deze gemakkelijk te verzorgen is. Hierdoor bent u ook zonder groene vingers verzekerd van een prachtige plant in uw woonkamer of kantoor waar u nog een lange tijd veel plezier van zult hebben. Voor een ruim aanbod aan diverse soorten groene kamerplanten bent u bij Fleur-direct.be bent u aan het juiste adres.
 

Ruime keuze aan groene kamerplanten

Bent u meer van het groen in huis en kiest u eerder voor groene kamerplanten dan kleine planten of bloemen in allerlei kleuren, dan zijn de groene kamerplanten in ons assortiment perfect voor u.

U kunt kiezen uit verschillende soorten groene planten. Op Fleur-direct.be bieden wij een assortiment aan wel meer dan 25 soorten verschillende groene kamerplanten. De kamerplanten zijn er in verschillende kleuren groen, in verschillende afmetingen en met diverse patronen. Omdat alle kamerplanten enorm van elkaar verschillen, zorgen ze samen voor een prachtig groen kleurenpallet wanneer u een aantal planten bij elkaar zet. Het aanbod op onze website varieert van groene kamerplanten met kleine bladeren tot planten met hele grote bladeren. De Anthurium is een klassieke groene kamerplant die in veel huishoudens is terug te vinden. Een ander enorm populaire groene kamerplant is de Ficus Lyrata, die ook wel tabaksboom wordt genoemd. Verder vindt u in onze webshop onder andere de Aglaonema, Deze plant komt maar met één zaadlob boven de grond, is niet erg groot en is gemakkelijk te onderhouden. Ook is deze plant zeer geschikt om de lucht te filteren. Een andere plant in ons assortiment is de Kentia Palm, een sierlijke palm die sterk is en hierdoor lang meegaat. De palm kan wel 2.50 meter hoog worden. Ook de Calethea is een prachtige kamerplant. Deze bijzonder plant sluit in de avond zijn bladeren en opent deze in de ochtend weer. Het is een erg sierlijke plant met mooie bladeren. Deze plant heeft regelmatig water nodig, om de plant zo lang mogelijk mooi te houden is het belangrijk dat deze niet droog komt te staan. Naast deze voorbeelden bestaat ons assortiment aan tal van andere prachtige en bijzondere groene kamerplanten. De meeste groene kamerplanten hebben het voordeel dat deze maar weinig verzorging nodig hebben, als de plant op een goede plek wordt geplaatst dan kan deze het met af en toe een beetje water makkelijk redden.

Bent u niet zo goed in het onderhouden en verzorgen van uw kamerplanten dan zijn deze groene kamerplanten een perfecte oplossing. Een hele populaire en makkelijk te onderhouden groene kamerplant is de Yucca, ook wel Palmlelie genoemd. Deze plant was jaren terug al erg populair maar is ook op dit moment in steeds meer huiskamers of kantoorruimtes te vinden. De Yucca is vooral geliefd vanwege het onderhoudsvriendelijke karakter van de plant. Ook de Phoenix Palm is een populaire groene kamerplant die maar weinig verzorging nodig heeft.  Naast water kunnen sommige planten ook wat extra voeding gebruiken in de vorm van vloeistof of korrels. Bij iedere plant in onze webshop leest u meer over de eigenschappen van de plant maar leest u ook hoe u deze het beste kunt onderhouden. Door deze instructies te volgen houdt u uw kamerplant het hele jaar door mooi en heeft u hier langere tijd plezier van. Ook plantenvoeding geschikt voor verschillende groene kamerplanten kunt u online op Fleur-direct.be bestellen.

 

Eenvoudig de mooiste kamerplanten online bestellen

Bekijk het volledige assortiment aan groene kamerplanten op Fleur-direct.be. Naast kamerplanten vindt u in onze webshop ook verschillende andere type planten zoals kantoorplanten, tuinplanten, plantenvoeding en nog veel meer. Ook bloempotten of plantenbakken kunt u bij ons bestellen. Het bestellen van planten of andere artikelen op Fleur-direct.be gaat erg eenvoudig en snel. Bekijk eerst in onze handige overzicht alle planten en producten die u kunt bestellen en maak uw keuze. Door gebruik te maken van de filters verkleint u het aanbod en blijven slechts de planten over die aan uw voorkeuren voldoen. Kunt u niet vinden wat u zoekt of heeft u hulp nodig bij uw bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen u graag verder. Wanneer uw bestelling compleet is kunt u deze definitief plaatsen. U kunt kiezen voor de plant- en pot opmaakservice waarbij wij de plant in de door u gekozen pot professioneel opmaken, sealen en naar u toe zenden. Op onze website zijn er al aantal voorbeelden van planten in potten te vinden. U kunt zelf ook een plant met pot samenstellen. Wanneer u een bestelling heeft geplaatst, wordt deze zo snel mogelijk bij u thuis, op kantoor of op een ander afleveradres afgeleverd. Voor bestellingen boven de €45,00 betaalt u geen verzendkosten binnen heel België en Nederland. Levende producten, waaronder planten, kunnen niet geruild worden. Wij verpakken uw bestelling zeer zorgvuldig. Is er toch een artikel beschadigd of is er een ander probleem, neem dan contact met ons op en wij zorgen voor een passende oplossing. Andere artikelen kunt u altijd ruilen binnen 14 dagen. Wilt u meerdere planten bestellen voor uw kantoorruimte of een andere ruimte, dan  kunt u hiervoor eerst een offerte aanvragen. Zo weet u van te voren wat u kwijt zult zijn aan uw bestelling. Wij helpen u ook graag bij het uitkiezen van diverse planten, neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op!

Lees meer