Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Ilex crenata

Ilex Crenata bestellen bij Fleurdirect

De Ilex Crenata is een fraaie tuinplant die behoort tot de hulst-familie en hij wordt voornamelijk gebruikt als vervanging van een buxus, vooral als er dankzij een buxusschimmel geen mogelijkheid is om een buxus te plaatsen. Deze Japanse hulst is een kleine groene struik of boom die voornamelijk voorkomt in Aziatische landen zoals Taiwan, Japan en Korea. De  Ilex Crenata wordt vaak net als een buxus in een haag geplaatst en als deze mooi wordt bijgehouden is het eenvoudig om er een afscheiding in uw tuin van te maken langs paden. De plant is te herkennen aan de mooie blaadjes die bol staan. In de maanden juni en juli staat deze handige tuinplant te groeien en hij staat graag op een zonnige/half beschaduwde plek in de tuin. De Ilex Crenata Convexa groeit meestal tot een hoogte van 60 tot 80 cm en door de compacte groei is hij ideaal geschikt om er een haag mee te vormen.

Fraaie plant voor een haag

Deze groenbladige haagplant wordt steeds vaker in tuinen toegepast en is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. In de webshop van Fleurdirect bent u op de juiste plek als u op zoek bent naar een Ilex Crenata tuinplant. De convexa bol variant is geschikt om uw paden mee af te scheiden en wordt veelvuldig gebruikt als vervanger van de buxus. Naast de Ilex crenata convexa variant kunt u bij ons ook onder andere de bonsai, struik en kubus varianten van de Ilex Crenata plant bestellen. Deze tuinplanten zijn erg populair geworden en worden op steeds meer manieren gebruikt in de tuin. Naast dat ze als haag worden gebruikt, kunnen ze ook geplaatst worden op uw terras mooi opgemaakt in een pot.

De mooiste tuinplanten

Online Ilex Crenata tuinplanten bestellen doet u eenvoudig in de webshop van Fleurdirect. Onze tuinplanten geven uw terras een gezelliger aanzicht en zorgen ervoor dat u zich thuis voelt in uw eigen tuin. Geef uw tuin meer sfeer met een van de tuinplanten van Fleurdirect. Naast onze uitgebreide aanbod aan Ilex Crenata planten bent u bij ons ook aan het juiste adres als u op zoek bent naar andere tuinplanten zoals een buxus, een laurus nobilis en naaldbomen of citrus limonia’s. Voor iedere tuininrichting hebben we wel een passende plant! Bekijk ons complete aanbod online en bestel eenvoudig de leukste buiten- en binnen planten in onze webshop. Binnen 1 á 2 werkdagen kunt u al genieten van een mooie tuinplant!

Lees meer