Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Pachira kopen?

Een Pachira Aquatica kopen doet u eenvoudig bij Fleurdirect ✓ direct van de beste kwekers ✓ ruime keuze ✓ gratis verzending vanaf €45,00 ✓ levering 1-2 werkdagen

Pachira Aquatica online kopen bij Fleur-direct.be

Money tree of Geldboom, zo wordt deze plant ook wel genoemd, mensen in het Verre Oosten geloven namelijk dat de Pachira Aquatica geld op kan vangen. Een bekendere naam voor de kamerplant is watercacao en komt oorspronkelijk uit de moerassen van Panama, Brazilië en Costa Rica. De watercacao is een mooie en sierlijke plant, dit komt vooral door de stam die bestaat uit drie kleinere stammen, deze zijn door elkaar gevlochten. De bladeren zijn groot en hebben een mooie diepgroene kleur. Als deze boom of plant in de natuur groeit komen er noten aan, als deze sierboom in uw woonkamer staat kunt u deze noten vergeten. Toch is het een erg mooie en snelle bloeier, hij kan ongeveer 2 meter hoog worden, maar hij moet dan natuurlijk wel goed worden verzorgd.
 

De Pachira Aquatica eenvoudig bestellen

Als u lang wilt genieten van de watercacao, dan moet u de kamerplant goed verzorgen. Toch wijkt deze qua watergift wel wat af van de andere kamerplanten, de Pachira Aquatica heeft eens per drie weken een flinke scheut water nodig. Dit omdat deze kamerplant water opneemt in de stam, daarom moet de grond eerst droog zijn voordat er weer water kan worden toegediend. De watercacao houdt van veel licht, maar te veel zonlicht kan hij wat minder goed verdragen, hou daarom ongeveer 3 tot 5 uur zonlicht per dag aan. Als de bladeren wat geel worden betekend het dat de plant te veel licht krijgt, zet deze dan op iets minder lichte plek. De Pachira Aquatica, de geldboom of de watercacao kunt u eenvoudig online bestellen in de webshop van Fleur-direct.be.
 

Ruim assortiment aan kamer- en kantoorplanten

Bij Fleur-direct.be vindt u veel verschillende kamerplanten, ook planten die perfect in een kantoorruimte passen. Zo hebben wij de mooiste orchideeën, cactussen, fruitbomen, hangplanten en nog vele andere soorten planten. Uw kamerplanten moeten natuurlijk goed worden verzorgd en kunnen af en toe wel wat extra voeding gebruiken, in ons assortiment vindt u voeding voor iedere plant. Bestel nu snel en eenvoudig online de mooiste kamerplanten die direct van de beste kwekers komen! 

Lees meer