Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Diverse hydroplanten online kopen | Fleurdirect.nl  

Hydrocultuurplanten zijn speciale planten die op een bepaalde manier zijn gekweekt. Ze lijken veel op gewone kamerplanten, maar toch zijn ze heel anders. De uitstraling blijft vaak hetzelfde, er zijn namelijk gewone kamerplanten en dezelfde soorten zijn ook te verkrijgen als hydrocultuurplanten. De uitstraling is dus hetzelfde alleen ze vragen om een andere verzorging en ze staan niet in aarde maar worden omringt door hydrokorrels. De wortels van de planten hangen in het water en door de speciale hydrokorrels kunnen de wortels genoeg zuurstof krijgen. Hydroplanten hebben maar weinig verzorging nodig en zijn daardoor erg makkelijk in de omgang. Bij de meeste hydrocultuur planten kunt u eens in de vier weken water toedienen. Door een handige watermeter die erbij wordt geleverd, kunt u eenvoudig zien wanneer de plant weer water nodig heeft. Bij Fleurdirect.nl vindt u ook diverse hydroplanten die u eenvoudig online kunt bestellen.

 

Een ruim assortiment aan hydroplanten van topkwaliteit

In de webshop van Fleurdirect.nl vindt u een ruim aanbod aan hydrocultuur planten, in ons overige assortiment vindt u de planten die niet bij een bepaalde categorie of soort zijn ingedeeld. Deze hydroplanten zijn erg populair, ze kunnen zowel in uw woonkamer staan als op het kantoor. Door de makkelijke verzorging hebt u er weinig omkijk naar en dit is vooral gunstig voor op het kantoor of bijvoorbeeld in een wachtruimte. De hydroplanten die u in ons assortiment vindt worden standaard geleverd met speciale hydrokorrels, zo staat de plant altijd in een goede bodem en kan deze optimaal groeien. Ook krijgt u er een watermeter bijgeleverd, zo wordt het verzorgen van de hydroplant nog eenvoudiger. De hydroplanten die u in ons overige assortiment vindt zijn onder andere de Alocasia, de Musa en meer prachtige hydrocultuur planten.

 

De mooiste planten voor uw woonkamer of kantoor

In het assortiment van Fleurdirect.nl zult u een breed aanbod vinden aan verschillende soorten planten. Zo bieden wij allerlei soorten kamerplanten aan die verschillende functies kunnen bieden in huis, ook voor kantoorplanten bent u bij ons aan het juiste adres. De kantoorplanten in onze webshop zijn geschikt voor diverse kantoorruimtes en werkplekken. Door gebruik te maken van kantoorplanten fleurt u het kantoor eenvoudig op zonder dat u daar veel moeite voor hoeft te doen. Daarnaast vindt u bij ons ook een divers aanbod aan bloempotten, deze zijn te verkrijgen in verschillende maten, kleuren en ze zijn gemaakt van diverse materialen. Zo hebben we sierlijke bloempotten die zowel geschikt zijn voor binnen- als buitenshuis. Door onze gebruiksvriendelijke webshop kunt u gemakkelijk uw gewenste planten en accessoires online bestellen.

Lees meer