Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Aglaonema

Een Aglaonema kamerplant kopen? ✓ direct van de beste kwekers ✓ ruime keuze ✓ gratis verzending vanaf €45,00 ✓ levering 1-2 werkdagen

Aglaonema kopen | Fleur-direct.be

Een bekende groene plant met een mooie Griekse naam, we hebben het hier over de Aglaonema. Deze kamerplant is een eenzaadlobbige plant, dit houdt in dat deze plant met één zaadlob boven de grond komt. De naam van deze plant klinkt misschien raar, maar heeft zeker een betekenis, aglao betekend schitterend en nema betekend draad in het Grieks, hier worden de meeldraden van de plant mee bedoeld. De Aglaonema wordt vaak als kamerplant gebruikt, omdat deze makkelijk te onderhouden is en ze kunnen prima in de schaduw staan. De plant is ook geschikt om de lucht te filteren, het absorbeert koolstofdioxide en laat dan weer zuurstof vrij in de ruimte waar deze plant staat.
 

Verschillende soorten Aglaonema ’s in het assortiment

De Aglaonema is al een apart plantensoort, maar hieronder vallen ook nog weer verschillende typen. Zo heb je grotere planten van dit soort, deze zijn ongeveer 80 cm hoog, maar er zijn ook wat kleine varianten van het planten soort die tot ongeveer 50 cm hoog komen. Bij fleur-direct.be vindt u onder andere de Aglaonema Maria, Silver Queen, Silver Bay, Silver Moon en Key Lime. Zoekt u nou ook een mooie pot waar deze kamerplant in kan staan, dan bent u bij ons aan het juiste adres. In ons ruime assortiment vindt u verschillende sierlijke en elegante potten die perfect bij een mooie inrichting passen.
 

Verzorging van de Aglaonema

Deze kamerplant is erg makkelijk in het onderhoud, het enige wat deze nodig heeft is wat water. De Aglaonema kan eigenlijk overal staan, het wordt aangeraden om de plant in het licht te zetten, maar in de schaduw kan deze plant ook op zijn gemak staan. Eén keer in de week water voor deze kamerplant is genoeg, bent u het nou een keer vergeten dat is dit geen probleem, de Aglaonema kan gerust een paar dagen zonder. De bladeren van deze mooie kamerplant verkleuren niet snel, de bladeren blijven mooi groen en worden niet snel geel of bruin. Als dit wel het geval is dan kunt u het beste het blad 3 cm vanaf de stam afknippen, zo spaart de plant meer energie en blijft deze ook mooier. In het ruime assortiment van Fleur-direct.be vindt u ook verschillende verzorgingsproducten voor deze kamerplanten om ze zo optimaal te laten groeien en dat u er lang plezier van kunt hebben. 

Lees meer