Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Kantoorplanten in zelfwatergevende pot

Pagina 1 van 4

Kantoorplanten in zelfwatergevende bloempot kopen bij Fleur-direct.be

Kantoorplanten zijn dé sfeermakers in veel kantoren. Dit is dan ook niet voor niets, kantoorplanten brengen namelijk binnen no time sfeer en een vrolijke uitstraling met zich mee. Om de planten goed te laten groeien en mooi te houden hebben ze natuurlijk verzorging nodig. De ene kantoorplant behoeft meer aandacht dan de ander. Niet iedereen zit te wachten op een plant die veel verzorging nodig heeft. U kunt dan kiezen voor een makkelijke kantoorplant die weinig verzorging nodig heeft. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om een plant in zelfwatergevende pot te kopen. Doordat de kantoorplant in zo’n zelfwatergevende bloempot staat wordt de verzorging al een stuk eenvoudiger. Bij Fleur-direct.be vindt u diverse kantoorplanten in zelfwatergevende bloempot. Ga voor een makkelijke verzorging en een sierlijke uitstraling met deze combinatie.  

Plant in zelfwatergevende pot makkelijk te verzorgen

Wilt u niet te vaak om hoeven kijken naar uw kantoorplanten? Dan kiest u voor kantoorplanten in zelfwatergevende bloempotten. Bij Fleur-direct.be vindt u een uitgebreid aanbod aan kantoorplanten in bijpassende zelfwatergevende potten. Door de zelfwatergevende pot hebben de meeste kantoorplanten maar eens in de 2 tot 3 weken water nodig en wordt de verzorging daardoor erg eenvoudig. Er zitten planten tussen die wel iets vaker water nodig hebben, maar dit is alsnog gemakkelijk bij te houden door de zelfwatergevende potten. Deze potten beschikken ook over een handige watermeter, zo is goed te zien wanneer de kantoorplant weer water nodig heeft. Als u even vergeten bent wanneer u de plant voor het laatst water hebt gegeven, is deze watermeter dus erg makkelijk. Er zijn verschillende kantoorplanten te vinden in de webshop van Fleur-direct.be. Zo kunt u kiezen voor een prachtige goudpalm of Areca in een zelfwatergevende pot. Wilt u gaan voor wat meer kleur, kies dan voor een Orchidee of Anthurium die wordt geleverd in een bijpassende zelfwatergevende bloempot. Ook voor een unieke Bonsai of een makkelijke vetplant in deze handige potten bent u bij ons aan het juiste adres.

Kantoorplanten in pot eenvoudig online bestellen

Voor de mooiste kantoorplanten in zelfwatergevende pot bent u bij Fleur-direct.be aan het juiste adres. In onze webshop vindt u een uitgebreid aanbod aan kantoorplanten die in zelfwatergevende potten worden geleverd om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Door gebruik te maken van de zelfwatergevende potten wordt de verzorging een stuk eenvoudiger. Daarnaast is het bestellen van deze kantoorplanten ook erg eenvoudig bij Fleur-direct.be. U kunt bij ons veilig online afrekenen door middel van iDeal, Visa of Meastro. Daarnaast kunt u uw bestelling ook achteraf betalen met AfterPay. Alle bestellingen boven de €45,- worden gratis binnen 48 uur bij u thuis bezorgt. Heeft u vragen over onze kantoorplanten of potten, neem dan gerust contact met ons op. Wij van Fleur-direct.be helpen u graag verder!

Lees meer