Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
0
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Kunstbloemen

Boeket XL flower bomb
100cm
109,95
90,87
Boeket XL power of pastels
90cm
109,95
90,87
Boeket Zomer kunstplant
65cm
45cm
124,95
103,26
Boeket Vlam Rozen kunstplant
50cm
45cm
99,95
82,60
Orchidee wit kunstplant L
80cm
89,95
74,34
Boeket XL shine
90cm
109,95
90,87
Orchidee roze kunstplant
75cm
69,95
57,81
Boeket Pastel kleuren kunstplant
45cm
40cm
79,95
66,07
Orchidee wit kunstplant
70cm
64,95
53,68
Peony roze kunstbloem
65 cm
Peony roze kunstboeket
24 cm
14,95
12,36
Acer tak kunstplant
110cm
14,95
12,36
Boeket Wit kunstplant
60cm
50cm
119,95
99,13
Pagina 1 van 3

Kunstbloemen en nep bloemen kopen | Fleur-direct.be

Al heel wat jaren terug zijn kunstbloemen en kunstplanten ontstaan, de oude Egyptenaren waren een van de eersten die deze maakten van verschillende materialen. Later werden er op meerdere plekken deze nepplanten gemaakt, zo maakten ze in China deze planten van rijstpapier. Ook in Italië en Japan werden deze prachtige planten geproduceerd, hiervoor gebruikten ze vooral zijde. Jaren later werden er andere materialen en technieken gebruikt om de kunstbloemen te kunnen maken, zo werd er gebruik gemaakt van was en nylon. Tegenwoordig worden de nep bloemen vooral gemaakt van onder andere zijde, nylon, polyester en diverse kunststoffen, zoals plastic.
 

Kunstbloemen zijn een onderdeel van de kunstplanten, de bloemen worden vooral gemaakt van zijde. Doordat er zijde wordt gebruikt voor de bloemen lijken deze een stuk echter en zijn ze zacht, net zoals bij echte bloemen. Tegenwoordig zijn de meeste kunstbloemen bestand tegen UV stralen, zo ook de nep bloemen van Fleur-direct.be. In ons ruime assortiment vindt u diverse kunstbloemen in verschillende kleuren, deze behouden de kwaliteit en kleur doordat ze tegen het UV licht kunnen, hierdoor verkleuren ze niet. De mooiste nep bloemen kopen in de webshop van Fleurdirect!
 

De mooiste kunstbloemen online bestellen

In de gebruiksvriendelijke webshop kunt u de mooiste kunstbloemen eenvoudig online bestellen. U kunt een keuze maken uit diverse soorten en ze zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en maten. De kunstbloemen die u bij ons vindt zijn van een hoogwaardige kwaliteit en daardoor zijn deze bijna niet te onderscheiden van echte bloemen en planten. Door te kiezen voor een prachtige kunstbloem kunt u lang blijven genieten van deze bloemen, zonder dat u deze moet verzorgen. Het enige wat af en toe even moet gebeuren is het afstoffen van de bladeren, zo blijven de bloemen mooi en worden ze niet dof. De kunstbloemen die u in onze webshop vindt zijn de perfecte uitkomst als u geen groene vingers hebt of als u weinig tijd hebt om bloemen goed te verzorgen.
 

Voor de mooiste nep bloemen kunt u terecht bij Fleurdirect. In onze webshop vindt u vele verschillende soorten nep bloemen die online te bestellen zijn tegen scherpe prijzen. Bekijk het complete aanbod en koop direct een fraaie nep bloem voor in huis of op kantoor! 

Ruim aanbod aan kunstplanten

U vindt bij ons de mooiste nep bloemen, zo hebben we orchideeën, viooltjes, hortensia’s en nog meer prachtige kunstbloemen die bijna niet te onderscheiden zijn van het echt. Naast de kunstbloemen hebben we ook nog een ruim aanbod aan andere kunstplanten die u eenvoudig online kunt bestellen. Hieronder vallen onder andere kunstbomen, kunstorchideeën en ook hebben we kunstgras. Niet alleen vindt u de mooiste kunstplanten in onze webshop, we hebben een ook een ruim assortiment aan echte kamer- en kantoorplanten. U kunt uw bestellen veilig online afrekenen doormiddel van iDeal, Visa, Master Card, Maestro en AfterPay. Heeft u vragen over een van onze artikelen, neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. 

Lees meer