Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Hydrocultuur

Forli | Ficus Lyrata Forli | Ficus Lyrata
140cm
34cm
199,95 169,95
199,95 169,95
Hydroplant Yucca Hydroplant Yucca
100cm
22cm
139,95
139,95
Hydroplant Yucca Hydroplant Yucca
140cm
25cm
199,95
199,95
Pagina 1 van 4

Hydrocultuur planten kopen bij Fleurdirect

Het klinkt voor veel mensen als science fiction en onwerkelijk. Het is echter door velen ook al geaccepteerd en werkelijkheid. Hydrocultuur is een high-tech techniek welke ook door NASA onderzocht wordt. Het is een techniek om planten en groenten te laten groeien. In de kassen is het al heel normaal om op hydrocultuur te werken. Het is voor kantoorplanten een groot voordeel om gebruik te maken van hydrocultuur. We vertellen er graag meer over. De kern van hydrocultuur is het verankeren van de planten in hydrocultuur en niet in aarde met hun wortels. De wortels van de planten staan rechtstreeks in contact met de voedingsstoffen en kunnen het eenvoudig opnemen. De wortels staan rechtstreeks in de steenwol, hydrokorrels of de vermiculiet. Het water circuleert op een efficiënte manier door het gesloten systeem van de hydrocultuur. Het is dus ook goed voor het watermanagement. De planten nemen op wat ze nodig hebben. Het is belangrijk om de juiste balans te houden tussen de voedingsstoffen en het water. Wanneer het water teveel voedingsstoffen heeft dan kan de zuurgraad te hoog worden, wat slecht is voor de planten. Bestel uw hydrocultuur planten bij Fleurdirect!

Een hydrocultuur in huis of op kantoor

Het is slim om te kijken naar de mogelijkheden van een hydrocultuur in uw eigen woning of op uw kantoor. Het is een stuk gemakkelijker om goed te zorgen voor de planten. De planten hebben minder aandacht nodig en daardoor wordt het voor mensen met minder groene handen ook een stuk gemakkelijker om voor ze te zorgen. Het is vaak de belangrijkste reden om voor een hydrocultuur te kiezen. Natuurlijk is het belangrijk om planten te kiezen welke bij een hydrocultuur in pot passen.

De hydrocultuur planten in pot

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste planten? Laat onze deskundige medewerkers u helpen. Ze kunnen op basis van uw wensen de beste planten aanbevelen. Uiteindelijk bent u uiteraard de persoon om te beslissen. Het is mogelijk om alle hydrocultuur planten in een pot op te laten maken. Het is dan een complete set en de plant is op de juiste manier in de pot geplaatst samen met de hydrocultuur. Bij Fleurdirect kunt u dit door onze ervaren medewerkers laten doen. Ze zullen de plant op de beste mogelijke manier in pot planten samen met het hydrocultuur materiaal. Hierna wordt het geheel goed ingepakt en naar u verzonden. De planten worden rechtstreeks vanaf de kas geplant en verzonden. Ze krijgen tot het moment van verzending een uitstekende zorg.

Lees meer