Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...
Washingtonia Washingtonia
130cm
27cm
69,95
64,17
Trachycarpus Trachycarpus
80cm
24cm
44,95
41,24
Washingtonia Washingtonia
170cm
30cm
109,95
109,95
Vitus Vitus
130cm
32cm
129,95
129,95
Trachycarpus Trachycarpus
180cm
32cm
139,95
139,95
Washingtonia Washingtonia
200cm
47cm
149,95
137,57
Trachycarpus Trachycarpus
200cm
34cm
249,95
249,95
Trachycarpus Trachycarpus
120cm
32cm
79,95
73,35
Trachycarpus Trachycarpus
240cm
55cm
399,95
366,93
Trachycarpus Trachycarpus
50cm
15cm
14,95
14,95

Buitenpalmen kopen bij Fleurdirect

Een palmboom wordt vaak gerefereerd naar de warme landen in het zuiden en zorgt er voor dat een heus vakantiegevoel omhoog komt. In Nederland komen de buitenpalmen voor als decoratie in de tuin om een tropische uitstraling te creëren. De kenmerken van het middellandse zeegebied zien we natuurlijk maar al te graag terug. Bij Fleurdirect vindt u een assortiment met winterharde palmbomen, subtropische en mediterrane palmen, die dit gevoel naar uw tuin of balkon halen. Natuurlijk komen er wat vragen omhoog zodra u een nieuwe buitenplant wilt aanschaffen. Waar moet deze buitenpalm staan? Hoeveel water mag de palm hebben? Kost het veel tijd om deze palm te onderhouden? Genoeg vragen waar u na het lezen van deze tekst een antwoord op heeft. En zo niet? Dan kunt u het ons gerust vragen.

De buitenplanten van Fleurdirect

Wij begrijpen als geen ander dat u maar niet genoeg kunt krijgen van buitenplanten om uw tuin aan te kleden. Een gezellige tuin is natuurlijk erg fijn om uw vrije tijd in door te brengen. Daarom bieden wij u naast de buitenpalmen nog veel meer andere buitenplanten. Ze zijn allemaal onderverdeeld per soort of zijn te vinden in de categorie tuinplanten in pot. De planten die u onder andere kunt verkrijgen zijn de Buxus, Washingtonia, Trachycarpus, Acer, Naaldboom, Olea Europaea en daarnaast nog meer. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken? U kunt aan de linkerzijkant ons filtermodel gebruiken, waarin u alleen maar aan hoeft te vinken wat uw wensen zijn. Heeft u bijvoorbeeld een tuin met alleen maar zon? Kies dan voor volledig zon. Onze website toont vervolgens alle buitenplanten die tegen de volle zon kunnen. Hierdoor hoeft u niet onze gehele website door te spitten, want dat is natuurlijk veel te veel werk.

Het verzorgen van een buitenpalm

Een buitenpalm heeft natuurlijk ook een bepaalde verzorging nodig. In principe kan de buitenpalm gewoon in de volle zon staan, maar heeft het wel voldoende water nodig. Daarbij is het dus niet de bedoeling dat de buitenpalm in een hele vochtige grond staat, maar gewoon met mate. Daarbij is het ook niet heel goed voor de buitenpalm om in de volle wind te staan. Kies dus een mooi beschut plekje in uw tuin, waar de palm gewoon lekker in de zon staat. Dit is namelijk ook het geval aan de middellandse kust. Ziet u af en toe verdroogde bladeren tussen de palm? Deze kunt u gewoon verwijderen, want dat stimuleert de groei voor nieuwe bladeren. Naast dat de grond vochtig moet zijn, moeten er ook voldoende grondstoffen in te vinden zijn. U kunt de palmboom bemesten aan het begin van de lente, als ze net de winter overleefd hebben.

Het overige assortiment

Naast alle buitenplanten kunt u natuurlijk ook kiezen uit verschillende planten voor andere plekken, zoals binnenplanten, planten voor op kantoor, hydrocultuur planten, kunstplanten, bloempotten en verzorgingsproducten. U kunt op onze website gemakkelijk zoeken naar de juiste planten, door het gebruik maken van het filtermodel aan de linkerzijde van de website. U hoeft alleen maar uw wensen aan te vinken en de planten worden onmiddellijk getoond. Dit geldt wel per categorie, dus hij pakt niet de gehele website mee. Op de hoofdpagina vindt u een aantal afgebeelde planten om u inspiratie op te laten doen. Daarbij staat bijvoorbeeld bij een plant dat het gezien is in een magazine of dat het een hippe plant van dit moment is. Hopelijk helpt u dit met het opdoen van inspiratie. Vergeet u nogal eens om uw planten water te geven? U vindt ook een link naar de kantoorplanten die zichzelf water geven.

Meer weten over Fleurdirect

Ziet u een buitenpalm voor in uw tuin wel voor u? Dan kunt u nu een buitenpalm bestellen bij Fleurdirect. Heeft u al een mooi plekje in gedachte? Het beste is om deze palm in de volle grond te plaatsen. Als u toch graag een pot erbij wilt hebben, kunt u dat als volgende stap ook uitkiezen. Daarbij kijken wij wel even of deze pot geschikt is voor deze buitenpalm. Het zou ook zonde zijn als de levensduur van de buitenpalm ten koste gaat door de pot. Wij zullen er voor zorgen dat de plant is opgemaakt, zodat u de palm direct op uw balkon of in de tuin neer kunt zetten. U ontvangt de palm al binnen 48 uur dus u kunt snel genieten van een mooie tropische uitstraling. Twijfelt u na ontvangst toch een beetje over de bestelde planten? U kunt binnen 7 dagen bedenken of u de plant wilt houden of toch liever retourneren.

Wat te doen bij vragen?

Als u nog een aantal vragen heeft over de buitenpalm of over de andere planten van Fleurdirect, kunt u gewoon even contact met ons opnemen. Wij willen u namelijk graag helpen en kunnen door onze ervaring alle vragen voor u beantwoorden. Dit kunt u doen door gewoon even te bellen of een email te sturen, want onze klantenservice zit gewoon voor u klaar. Daarnaast kunt u ook een vraag stellen via onze chat op de website. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Wilt u eigenlijk nog voorzien worden van stijladvies, maar is dat lastig via een online webshop? Daar hebben wij wat op gevonden! U kunt ons namelijk gewoon een foto doorsturen via WhatsApp en onze specialisten geven u wat stijladvies, zodat u de juiste planten aanschaft bij uw interieur.

Lees meer