Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Spathiphyllum

Prachtige Spathiphyllum hydroplanten | Fleurdirect.nl

De Spathiphyllum is een geslacht dat uit 40 verschillende soorten planten bestaat, dit zijn voornamelijk planten met een bloeiende bloem. Ze komen oorspronkelijk uit de tropische regio’s van Amerika en Zuidoost-Azië en staan ook wel bekend onder de naam als vredesbloem. De plant is te herkennen aan het lepelvormige blad dat de zaden van de plant beschermd. Deze bladen zijn meestal in opvallende kleuren zoals wit, geel of groen. Sommige soorten van de plant worden ook gebruikt als aquariumplant, dit is mede mogelijk door het feit dat de plant weinig verzorging nodig heeft en het lang vol kan houden met veel, maar ook met weinig water. De Spathiphyllum als hydroplant is nog makkelijker te verzorgen, deze plant vindt u in de webshop van Fleurdirect.nl.

 

Bestel diverse hydrocultuurplanten online

Het assortiment van Fleurdirect.nl bevat een aantal verschillende soorten Spathiphyllums, deze planten zorgen door hun opvallende bloemen dat de kamer waarin ze neer gezet worden meteen een extra oogopzicht krijgt. Zo zal de plant erg opvallen wanneer je deze in een rustig kantoor plaats of in uw interieur om de boel wat op te vrolijken. Dankzij het feit dat de Spathiphyllum gekweekt is als hydroplant, heeft deze weinig tot geen verzorging nodig qua water en zonlicht, dit maakt de plant erg geschikt voor ieder huishouden en kantoor waar men niet altijd eraan denkt om de planten water te geven. De Spathiphyllum in het assortiment van Fleurdirect.nl variëren in hoogtes van 70 centimeter tot 110 centimeter en ze beschikken allemaal over een prachtige uitstraling.

 

Een breed assortiment aan kantoor- en kamerplanten

In het assortiment van Fleurdirect.nl vindt u planten voor op het kantoor of in de huiskamer van goede kwaliteit die lang mee gaan. Wanneer u vragen heeft over de planten uit ons assortiment, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Ook zult u in ons assortiment een groot aanbod aan kunstplanten vinden die u overal kunt neerzetten ongeacht de omstandigheden. Ook bieden wij een divers aanbod aan bloempotten aan in verschillende maten en kleuren die gemaakt zijn van verschillende materialen waardoor ze geschikt zijn voor zowel binnen- als buitenshuis. Door middel van onze webshop kunt u gemakkelijk al uw gewenste planten en bloempotten online bestellen en veilig afrekenen, deze planten worden dan zo zorgvuldig mogelijk ingepakt zodat wij deze in topconditie bij u thuis kunnen leveren.

Lees meer