Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...
Lechuza Lechuza Lechuza
120cm
32cm
99,95
99,95
Plantenpakket Plantenpakket
125cm
32cm
189,95 169,95
174,27 155,92
Anthurium Lechuza Anthurium
50cm
21cm
59,95
59,95
Areca Lechuza Areca
120cm
22cm
99,95
99,95
Anthurium Anthurium
30cm
12cm
10,95
10,05
Lechuza Lechuza Lechuza
200cm
50cm
259,95
259,95
Pagina 1 van 2

Kamerplanten in zelfwatergevende bloempot kopen bij Fleurdirect.nl

Kamerplanten zijn dé sfeermakers in veel woonkamers. Dit is dan ook niet voor niets, kamerplanten brengen namelijk binnen no time sfeer en een vrolijke uitstraling met zich mee. Om de planten goed te laten groeien en mooi te houden hebben ze natuurlijk verzorging nodig. De ene kamerplant behoeft meer aandacht dan de ander. Niet iedereen zit te wachten op een plant die veel verzorging nodig heeft. U kunt dan kiezen voor een makkelijke kamerplant die weinig verzorging nodig heeft. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om een plant in zelfwatergevende pot te kopen. Doordat de kamerplant in zo’n zelfwatergevende bloempot staat wordt de verzorging al een stuk eenvoudiger. Bij Fleurdirect.nl vindt u diverse kamerplanten in zelfwatergevende bloempot. Ga voor een makkelijke verzorging en een sierlijke uitstraling met deze combinatie.  

Plant in zelfwatergevende pot makkelijk te verzorgen

Wilt u niet te vaak om hoeven kijken naar uw kamerplanten? Dan kiest u voor kamerplanten in zelfwatergevende bloempotten. Bij Fleurdirect.nl vindt u een uitgebreid aanbod aan kamerplanten in bijpassende zelfwatergevende potten. Door de zelfwatergevende pot hebben de meeste kamerplanten maar eens in de 2 tot 3 weken water nodig en wordt de verzorging daardoor erg eenvoudig. Er zitten planten tussen die wel iets vaker water nodig hebben, maar dit is alsnog gemakkelijk bij te houden door de zelfwatergevende potten. Deze potten beschikken ook over een handige watermeter, zo is goed te zien wanneer de kamerplant weer water nodig heeft. Als u even vergeten bent wanneer u de plant voor het laatst water hebt gegeven, is deze watermeter dus erg makkelijk. Er zijn verschillende kamerplanten te vinden in de webshop van Fleurdirect.nl. Zo kunt u kiezen voor een prachtige goudpalm of Areca in een zelfwatergevende pot. Wilt u gaan voor wat meer kleur, kies dan voor een Orchidee of Anthurium die wordt geleverd in een bijpassende zelfwatergevende bloempot. Ook voor een unieke Bonsai of een makkelijke vetplant in deze handige potten bent u bij ons aan het juiste adres.

Kamerplanten in pot eenvoudig online bestellen

Voor de mooiste kamerplanten in zelfwatergevende pot bent u bij Fleurdirect.nl aan het juiste adres. In onze webshop vindt u een uitgebreid aanbod aan kamerplanten die in zelfwatergevende potten worden geleverd om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Door gebruik te maken van de zelfwatergevende potten wordt de verzorging een stuk eenvoudiger. Daarnaast is het bestellen van deze kamerplanten ook erg eenvoudig bij Fleurdirect.nl. U kunt bij ons veilig online afrekenen door middel van iDeal, Visa of Meastro. Daarnaast kunt u uw bestelling ook achteraf betalen met AfterPay. Alle bestellingen boven de €45,- worden gratis binnen 48 uur bij u thuis bezorgt. Heeft u vragen over onze kamerplanten of potten, neem dan gerust contact met ons op. Wij van Fleurdirect.nl helpen u graag verder!

Lees meer