Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Dieffenbachia

De dieffenbachia kopen bij Fleurdirect

De dieffenbachia is een kamerplant welke minder geschikt is voor een woonkamer vol met huisdieren of met kinderen. Het is een plant met een gevaarlijk sap. Het is een plant welke met haar grote bladeren van veel water houdt. Het is belangrijk om de grond altijd goed vochtig te houden. Een keer per week water geven is voldoende. Natuurlijk is het belangrijk om de plant wat meer water te geven wanneer het wat heter en warmer is. In de winter geeft u ongeveer de helft van wat u in de zomer geeft. Een watersysteem kan uitkomst geven met een watermeter. Wanneer de watermeter omlaag gaat dan kunt u het beste wat water geven. De dieffenbachia houdt van een zonnige plek. Plaats de dieffenbachia echter niet in de directe zon. Teveel zon zal zorgen voor bruine randen bij de bladeren.

De dieffenbachia in een pot

De dieffenbachia zal het zeer goed doen in een pot. Het is belangrijk, dat de pot voldoende groot is om de plant te laten groeien. Iedere twee jaar zult u de plant moeten verpoten om hieraan te voldoen. De pot moet dan grofweg een vijfde groter zijn dan de vorige pot. De plant kan op die manier goed doorgroeien. Fleurdirect kan de dieffenbachia compleet met pot leveren. We hebben een ruim assortiment van verschillende soorten potten. Ook kan een ervaren servicemedewerker u helpen om de juiste pot te kiezen. Fleurdirect zorgt voor de juiste grond in de pot, zodat u nog beter en langer kunt genieten van deze kamerplant. Wanneer uzelf de plant gaat verpoten dan is het belangrijk om rekening te houden met de giftige sappen. Voorkom dat u deze aanraakt. Handschoenen zijn geen onnodige luxe. Eigenlijk komt het weinig tot nooit voor, dat de plant gaat bloeien. Het kost de plant zeer veel energie. Wanneer de plant wel bloeit zal het voor een week zijn. Hierna sterft de bloem weer af. Het is beter om de bloemen direct te verwijderen als ze opkomen. Het kost de plant teveel energie.

De dieffenbachia rechtstreeks van de teler

Bij Fleurdirect worden alle kamerplanten en ook de dieffenbachia rechtstreeks vanaf de teler geleverd. Ze worden hier goed ingepakt om de reis naar uw woning goed te maken. Doordat de plant niet eerst nog een paar weken (of langer) in de winkel staan zullen ze de overgang veel beter doorstaan. Ze worden in de kassen optimaal verzorgd tot het moment, dat ze naar u toe gaan of een van onze andere klanten. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag met hun kennis om de juiste kamerplant te kiezen. Ook kunnen ze u helpen om de juiste pot te kiezen bij de dieffenbachia. Natuurlijk kunt u ook voor een van de vele andere soorten kamerplanten kiezen in onze online plantenshop.

Online bestellen van uw kamerplanten

Benieuwd naar de unieke Dieffenbachia? Dan kunt u deze eenvoudig en snel online bestellen in onze webshop. Het betalen van uw producten kan altijd veilig via iDeal, MasterCard, Visa, Maestro of AfterPay. Bent u nou op zoek naar een mooi cadeau voor een familielid, geliefde of een vriend, dan kunt u altijd bij ons terecht. In ons ruime assortiment vindt u zelfs verschillende cadeautips, mooie planten en potten die u cadeau kunt geven. Deze worden dan sierlijk voor u verpakt zodat u er verder geen moeite voor hoeft te doen, hoe handig is dat. Bekijk snel het aanbod in onze webshop en heeft u vragen over de planten of over uw bestelling dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u dan graag verder. 

Lees meer