Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Olea europaea

Olea Olijfboom online bestellen bij Fleurdirect

Er zijn verschillende soorten olijfbomen. De varianten welke het goed doen in Nederland zijn in ons assortiment opgenomen. Het zijn olijfbomen welke al een paar jaar oud zijn. Het is een plant welke het goed doet in een kuip of als kamerplant. Een olijfboom kan honderden jaren oud worden. U heeft ze vast wel eens gezien met een mooie dikke stam. Ze krijgen crème witte bloemen en er kunnen ook olijven komen aan de boom. De olijven groeien noot twee keer aan eenzelfde tak. De takken welke een olijf hebben gehad worden daarom na het oogsten ook teruggesnoeid. In de winter behoudt de olijfboom haar blad en het is dus een groenblijvende kamerplant. De plant heeft veel zon nodig. Het is mogelijk om de plant in vele soorten grond te poten. Het is belangrijk, dat de grond vochtig blijft en niet te nat wordt. Wanneer het te nat wordt en blijft dan gaat de grond rotten. De olijfboom houdt van een meer zanderige kleigrond vol voeding en met ook wat kalk. De olijfboom bloeit in mei en juni met witte bloemen in de boom. Nadat de boom vijf jaar oud is kan het olijven krijgen. Een tak welke olijven heeft gevormd moet weer teruggesnoeid worden om ook volgend jaar hier weer olijven aan te krijgen. Het is mogelijk om de hele olijfboom als een knotwilg terug te snoeien. Wanneer je echter ook olijven aan de boom wilt hebben moeten de twijgen nooit korter dan twintig centimeter worden.

Olijfboom snel thuis geleverd

Fleurdirect is een online plantenshop. Hier is bewust voor gekozen om u en onze andere klanten de beste kwaliteit kamerplanten te bieden tegen een eerlijke prijs. Er zijn geen onnodige kosten om de bloemenwinkel warm te houden of om hier medewerkers te hebben. Doordat wij rechtstreeks vanaf de teler de verschillende soorten kamerplanten bezorgen ontstaat er ook een grote sprong in de kwaliteit. De olijfbomen en andere kamerplanten worden binnen twee dagen bezorgd bij u en onze andere klanten. Het is mogelijk om de planten rechtstreeks van de teler te ontvangen waar ze de best mogelijke zorg hebben gehad. Hier worden ze met zorg ingepakt en naar u verstuurd. Wij helpen u graag om een compleet pakket te krijgen voor al uw kamerplanten. Of het nu om een olijfboom gaat of een andere plant! Onze servicemedewerkers kunnen u adviseren om de juiste pot te kiezen bij uw kamerplant. De juiste grootte voor de plant en de juiste kleur voor uw interieur. Het is dan een compleet pakket. Wanneer u het thuis ontvangt hoeft u het alleen nog maar op de juiste plek te plaatsen in de kamer. Gemakkelijker kan het eigenlijk niet!

Uitstekende service en snelle levering

Bij Fleurdirect hebben we nog veel meer kamerplanten. Kijk gerust rond en ontdek een kamerplant welke past bij uw budget en op de door u gewenste plek. Hulp nodig? Geen probleem! We geven u graag de service welke u ook in een normale bloemenwinkel mag verwachten. Onze servicemedewerkers kunnen u gemakkelijk adviseren om de juiste keuzes te maken, voor de plant en eventueel ook voor de bijbehorende pot.

Lees meer