Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 2

Plant- en pot bundels met Terra Cotta potten | Fleurdirect

Terra Cotta is aardewerk wat ongeglazuurd is en gemaakt is van roodbakkende klei. Dit materiaal wordt op verschillende manieren toegepast, maar we kennen Terra Cotta vooral van bloempotten. Deze potten worden op een traditionele manier gemaakt en dit gebeurt nog steeds zo. Terra Cotta potten zijn erg populair, u kunt deze zowel buiten als binnen plaatsen met de mooiste planten erin. Er wordt vaak gekozen voor bijvoorbeeld olijfbomen, citrusbomen en palmbomen om deze in de potten te zetten. Doordat de potten op een traditionele manier worden gemaakt is geen een pot hetzelfde en zijn ze allemaal uniek. De kleur kan per pot verschillen en er kunnen kleine oneffenheden op de potten zitten. Deze prachtige potten vindt u ook in de webshop van Fleur-direct.be, deze zijn gelijk al opgemaakt met de mooiste planten. Op deze manier kunt u de plant met pot direct op de juiste plek neerzetten zonder dat er verder nog iets aan moet gebeuren.

 

Terra Cotta potten met de mooiste kamerplanten

Bent u op zoek naar een natuurlijke pot met een mooie plant erin? Dan bent u bij Fleur-direct.be aan het juiste adres. In onze webshop vindt u namelijk de mooiste Terra Cotta bloempotten met bijpassende planten. U kunt kiezen voor een wat kleinere pot en plant, maar grote kamerplanten in een Terra Cotta pot doen het ook erg goed. In het ruime assortiment van Fleur-direct.be kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een grote Terra Cotta pot met een Euphorbia cactus. Een bananenplant of olijfboom passen ook prima bij de Terra Cotta potten en zo creëert u een tropische en zomerse uitstraling in uw interieur, buiten op het terras of op het kantoor. Door gebruik te maken van onze plant- en pot bundels worden de planten in een pot geleverd en zo kunnen ze direct op de juiste plek worden neergezet. De Terra Cotta potten uit onze webshop zijn van een topkwaliteit en de planten die erin zitten komen direct van de beste kwekers.

 

Unieke planten en potten eenvoudig online bestellen

De plant- en pot bundels met Terra Cotta potten kunt u eenvoudig online bestellen en dat voor de scherpste prijzen. Naast de Terra Cotta potten vindt u hier ook andere potten die worden gecombineerd met diverse planten. Zo hebben wij ook plant- en pot bundels met luxe Lechuza potten of met sierlijke Elho potten. U kunt er ook voor kiezen om planten gewoon los te kopen, in onze webshop vindt u een ruim aanbod aan diverse kamer- en kantoorplanten. Zo vindt u in ons assortiment luchtzuiverende planten, mediterrane planten, groene kamerplanten en nog veel meer. Al deze kamerplanten kunt u eenvoudig online bestellen en daarnaast kunt u ook de mooiste bloempotten erbij kiezen. Heeft u vragen over een van onze producten of over uw bestelling, neem dan gerust contact met ons op. Bekijk snel ons uitgebreide assortiment, bestel de mooiste planten online en ontvang deze binnen een aantal dagen al in huis!

Lees meer