Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Een mooie plant in een design pot van Lechuza | Fleurdirect

Lechuza is een Duits merk wat plantenbakken maakt die zowel geschikt zijn voor particuliere als zakelijke omgevingen. De plantenbakken en bloempotten zijn voorzien van doordachte oplossingen waardoor de verzorging van de planten die erin staan nog makkelijker wordt. Het bedrijf zit gevestigd in Duitsland en zorgt er sinds 2000 voor dat verschillende planten in mooie en goed doordachte plantenbakken kunnen staan. Een plant in lechuza pot kopen doet u bij Fleurdirect. Het bijzondere van deze plantenbakken is dat er een zelfwatergeef systeem in de pot verwerkt zit. Op deze manier wordt de verzorging van planten een stuk eenvoudiger en er wordt aangegeven via de watermeter wanneer de plant weer water nodig heeft. Op deze manier zijn deze bloempotten erg geschikt voor op het kantoor, maar u kunt deze natuurlijk ook gewoon in uw interieur plaatsen. Bij Fleurdirect.nl vindt u handige plant- en pot bundels, zo heeft u een prachtige plant en een sierlijke Lechuza bloempot in één.

 

Zelfwatergevende potten voor een makkelijke verzorging

Op zoek naar mooie planten voor op het kantoor die, naast dat ze er mooi uitzien, ook nog eens gemakkelijk te verzorgen zijn? Dan bent u bij Fleurdirect.nl zeker aan het juiste adres. Zo vindt u hier diverse planten die opgemaakt worden geleverd in de mooiste zelfwatergevende potten van Lechuza. Zo kunt u kiezen uit een topische Areca, een diepgroene Calathea of een mooi gekleurde Orchidee. Deze zijn al gecombineerd met de mooiste potten van Lechuza die er perfect bij passen. Als u een van deze plant- en pot bundels besteld, wordt deze opgemaakt bij u geleverd en zo kunt u deze gelijk op de juiste plek neer zetten. De planten en potten uit de webshop van Fleurdirect.nl zijn van een uitermate goede kwaliteit en de planten komen direct van de beste kwekers. Hierdoor gaan de planten erg lang mee, als deze op de juiste manier worden verzorgd, en de potten behouden ook lang hun waarde.

 

Plant in lechuza pot kopen

In de webshop van Fleurdirect.nl vindt u diverse mooie planten die worden geleverd met de mooiste potten. Deze plant- en pot bundels zijn erg eenvoudig voor op het kantoor, maar kunnen ook prima worden gebruikt voor in huis. U kunt planten in luxe Lechuza potten aanschaffen, maar daarnaast hebben we ook plant- en pot bundels met Terra Cotta potten, Elho Urban potten en meer. Naast onze plant- en pot bundels hebben we nog veel meer kamer- en kantoorplanten in ons assortiment. Zo kunt u hier terecht voor kleurrijke planten die wat meer aandacht nodig hebben. Maar ook voor diepgroene kamerplanten met weinig onderhoudt bent u hier op de juiste plek. Bekijk snel ons uitgebreide aanbod aan planten en potten voor op het kantoor of in het interieur. Bestel deze eenvoudig online in onze gebruiksvriendelijke webshop en dat voor de scherpste prijzen! 

Lees meer