Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...
Elho | Areca Elho | Areca
290cm
78cm
392,-
323,97
Plantenpakket Plantenpakket
180cm
30cm
225,- 199,-
185,95 164,46
Elho | Areca Elho Elho | Areca
170cm
30cm
119,95
119,95
Elho | Buxus Elho Elho | Buxus
115cm
39cm
199,95
199,95
Elho Elho
27cm
30cm
99,95
99,95
Elho Elho
36cm
40cm
59,95
49,55

Elho Pure Soft pot met plant kopen | Fleurdirect.nl

Elho is een familiebedrijf wat zich bezighoudt met de productie van kunststof potten en diverse bijbehorende producten. De potten zijn gemaakt voor de mooiste groene planten die erin kunnen worden gezet, maar dat is niet het enige wat groen is. Het bedrijf zelf denkt ook groen, de potten van Elho zijn namelijk voor 45% gemaakt van gerecycled materiaal. De stijlvolle potten van de Elho Pure Soft collectie zijn een combinatie van modern en natuurlijk. Door de potten van Elho zorgt u voor een prachtige stijl in het interieur, zonder dat u hier veel moeite voor hoeft te doen. En het wordt nog makkelijker met de plant- en pot bundels van Fleurdirect.nl. U kunt bij ons eenvoudig een plant kopen in een pot van de Elho Pure Soft collectie en deze wordt opgemaakt bij u geleverd.

 

Plant in Elho pot van Fleurdirect

Als u kiest voor de plant- en pot bundels van Fleurdirect.nl, dan kiest u voor kwaliteit. De potten van Elho zijn van een uitstekende kwaliteit en gaan lang mee. Dit geldt ook voor de planten die erbij worden geleverd, deze komen direct van de beste kwekers en zijn altijd in topconditie. In ons ruime assortiment vindt u verschillende combinaties, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een hoge Elho Pure Soft pot met een tropische Goudpalm. Daarnaast hebben we ook een chique Elho schaal met sierlijke orchideeën die uw interieur binnen no-time opfleuren. De plant- en pot bundels zijn erg geschikt voor in het interieur, maar in kantoorruimtes komen ze ook goed tot hun recht. Een aantal potten van de Elho collectie beschikken over een waterreservoir, hierdoor wordt de verzorging van de planten een stuk eenvoudiger. Deze bloempotten zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en kunnen zowel binnen als buiten worden neergezet. Een plant in elho pot kopen doet u bij Fleurdirect!

 

Ruime keuze aan kamer- en kantoorplanten met bijpassende potten

Fleurdirect.nl is uw leverancier van de mooiste kamer- en kantoorplanten, daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor bijpassende potten. Met onze plant- en pot bundels kunt u een pot uitkiezen die standaard wordt opgemaakt met een plant die het geheel afmaakt. Deze bundels kunnen worden gebruikt voor op het kantoor, maar ook prima voor in het interieur. We hebben een uitgebreide collectie van Elho potten, daarnaast vindt u bij ons ook Terra Cotta potten en luxe Lechuza potten. Al deze potten zijn voorzien van de mooiste kamer- of kantoorplanten. Naast deze bundels kunt u ook planten los kopen, van bloeiende kamerplanten tot mediterrane planten, bij ons vindt u het allemaal. Voor een plant in Elho pot kunt u dus bij ons terecht! Bekijk snel ons uitgebreide assortiment en bestel eenvoudig online de mooiste potten en planten. Heeft u vragen over een van onze producten of over onze diensten, neem dan gerust contact met ons op!

Lees meer