Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Zelf watergevende bloempotten

Zelf watergevende bloempotten nu online kopen bij fleurdirect.
Pagina 1 van 2

Zelf watergevende bloempotten van Fleur-direct.be

Een zelf watergevende bloempot is ideaal als u niet zoveel tijd heeft om uw kamerplanten water te geven, bijvoorbeeld bij planten op kantoor. U wilt uw tijd liever besteden aan het werk en niet dagelijks bezig hoeven zijn met de verzorging van uw plant. Kies daarom voor een zelf watergevende bloempot voor al uw kamerplanten. Dankzij de geavanceerde watergeefsystemen in de potten hoeft u eens in de zoveel weken uw kamerplant water te geven. Het watergeefsysteem reguleert zelf de hoeveelheid water naar de plant toe, op deze manier krijgt de plant nooit teveel of te weinig water. Kijk om de paar weken naar de watermeter en u kunt eenvoudig zien wanneer het waterreservoir bijgevuld moet worden. Een plant verzorgen is nog nooit zo makkelijk geweest!
 

Bloempotten inclusief potgrond bewatering set

De zelf watergevende bloempotten van Fleurdirect worden geleverd inclusief potgrond bewatering set. Deze set bevat een binnenbak en watergever en als u de pot heeft opgemaakt of heeft laten opmaken door Fleurdirect hoeft u bijna nergens meer naar om te kijken. U hoeft alleen eens in de paar weken te kijken of het waterreservoir nog genoeg water bevat. Deze bloempotten zijn geheel milieuvriendelijk geproduceerd en zijn volledig waterdicht. Dankzij de unieke watergeefsystemen is het verzorgen van uw kamerplanten nog nooit zo makkelijk geweest. Bestel scherp geprijsde zelf watergevende bloempotten in diverse afmetingen en meerdere kleuren. Voor iedere kamerplant is er wel een geschikte pot te vinden.
 

Plant- en pot opmaakservice

Bij Fleurdirect heeft u de mogelijkheid om uw bestelde planten op te laten maken met de potten uit ons assortiment in plaats van het zelf te hoeven doen. U kunt kiezen voor de standaard en luxe variant. Bij de standaard variant zullen we uw kamerplant gratis plaatsen in de gekozen pot en deze vullen met aarde. Kiest u voor de luxe variant dan zullen we de pot eerste vullen met Hydro korrels en plaatsen we een vochtigheidsmeter. Deze korrels nemen het overtollige water op en de meter geeft aan wanneer de plant behoefte heeft aan nieuw water. Dankzij de handige service van Fleurdirect hoeft u bijna geen werk te verrichten als u een mooie kamerplant in huis wilt halen.

Lees meer