Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Orchidee bestellen

✓ 3 maanden bloeigarantie ✓ Verrassend assortiment
Pagina 1 van 3

Orchidee kopen | Fleur-direct.be

Eenvoudig een orchidee bestellen? De orchidee kunt u eenvoudig kopen bij Fleurdirect, staat synoniem voor phalaenopsis en vlinderorchidee. De laatste naam heeft ze te danken aan haar bloem. Deze is een 'look a like' van een vlinder en kent net als de vlinder ook prachtige details. De orchidee is Nederlands populairste bloeiende binnenplant en dat is niet voor niets. De orchidee heeft gemakkelijke verzorgingseisen en laat uw kamer of kantoor minimaal drie maanden genieten van haar bloemenpracht. 

Fleurdirect heeft een groot assortiment orchideeën. U kunt uw orchidee hier kopen in alle verschillende kleuren tot volledig opgemaakte orchideeën. Met de orchideeën kunt u uzelf of iemand anders een lekker verassen. Kies er eenvoudig voor om een persoonlijk kaartje toe te voegen en wij pakken de orchidee keurig voor u in. Orchidee cadeau doen en versturen? Fleurdirect heeft een groot aanbod orchideeën verkrijgbaar in de webshop, enorm leuk om te krijgen en om cadeau te geven!  Succes met het bestellen van uw orchidee!
 

Groot aanbod orchideeën

Orchideeën zijn de meest bekende sierbloemen die Nederland heeft. Als ze op de juiste manier verzorgd worden kunt u meerdere jaren genieten van de prachtige bloemen. Er bestaan meer dan 30.000 verschillende soorten orchideeën, daarmee is het een van de grootste plantenfamilie die er bestaat. Let er wel op dat deze bloemen een andere verzorging behoeven dan de meeste bloemen en planten die we kennen. Als u deze unieke bloemen en andere planten voor kantoor- en huiskamer wilt bestellen bent u bij Fleurdirect aan het juiste adres. De mooiste orchideeën staan voor u klaar bij de beste kwekers van Nederland en ze zullen rechtstreeks vanuit de kweker naar u bezorgd worden. Er is veel tijd en aandacht besteed aan het kweken van deze bloemen en dat uit zich in de kwaliteit van de orchidee. Bestel uw orchidee met pot en deze is binnen no-time bij u afgeleverd. Fleurdirect heeft een ruim assortiment orchideeën en voor iedereen is er wel een passende bloem met pot beschikbaar. Bekijk het complete aanbod!
 

Orchideeënsoorten in verschillende soorten en maten

Orchideeën biedt Fleurdirect in verschillende soorten en maten. Zo heeft Fleurdirect de welbekende phalaenopsis in het assortiment, maar ook de vanda. De phalaenopsis heeft Fleurdirect beschikbaar met verschillende vormen, potten en kleuren. De welbekende tweetak orchidee maar ook de umbrella vorm kunt u online bestellen.
 

Goede verzorging van de orchidee

Om de orchidee in goede staat te houden is het watergeven van groot belang. Dompel de plant onder water en laat hem goed uitlekken. Mocht het niet mogelijk zijn om de plant onder te dompelen, dan kunt u het beste een espressokopje water geven per week per plant. Mocht u ijsblokjes in huis hebben, dan kunt u er twee per stuk bij elke plant leggen. Elke week moet u deze dan vernieuwen. Hangen de bladeren, of zien ze er verdroogd uit? Plaats dan de orchidee in een emmer met water en laat hem 24 uur daar in staan.

Zet de orchidee op een lichte tochtvrije plaats, maar niet in direct zonlicht. Bij teveel direct zonlicht zal de plant verbranden. Er ontstaan dan gele vlekken op de bladeren. Mocht u willen stimuleren dat de gele bladeren verdwijnen, dan kunt u orchideeën voeding gebruiken. Ook stimuleert orchideeënvoeding de bloei van de planten.
 

Bloeitijd

Een orchidee heeft doorgaans een bloeitijd van 3 maanden. Na 3 maanden zal de orchidee haar bloemen verliezen en duurt het periode van een half jaar voordat de orchidee opnieuw bloem zal geven. Nadat de orchidee haar bloem heeft verloren kunt u de tak afknippen boven het tweede oog. Dat is de verdikking in de steel. Plaats de orchidee op een koelere plek en geef eens in de 14 dagen water. Bij Fleurdirect verkopen we een zeer breed assortiment aan orchideeën!

Lees meer