Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Grote kamerplanten

Grote kamerplant kopen? Bekijk het ruime assortiment van Fleurdirect en bestel je grote kamerplant direct online. ✓ Scherpe prijs ✓ Bekijk nu!
Kunstplant Kunstplant
180cm
189,95
156,98
Phoenix Large Phoenix Large
150cm
27cm
34,95
32,06
Kentiapalm XXL Kentiapalm XXL
190cm
30cm
99,95
91,70
Pagina 1 van 3

Grote kamerplanten kopen 

Wat is er nu prettiger dan om in een groene omgeving te werken. Met een paar grote kamerplanten kunt u uw werkomgeving compleet veranderen. Het is heerlijk om de luchtkwaliteit en de sfeer in de kantoren te verbeteren. Ze hebben volgens een onderzoek van NASA zelfs een positief effect op de productiviteit van de werknemers. Ze hebben een psychisch effect op hoe we ons voelen. Heeft u nu weinig planten op uw kantoor en klaagt uzelf of uw medewerkers veel over hoofdpijn, lusteloosheid, zere neus, keel en luchtwegen? Dan is het tijd om eens na te denken over grote kantoorplanten. De luchtzuiverende werking zorgt ervoor, dat schadelijke stoffen verdwijnen. Een paar grote kantoorplanten waar u voor kunt kiezen zijn de Dracaena, de goudpalm of de Lechuza.                         

Topkwaliteit en een snelle levering

Wij hebben een ruim assortiment met luchtzuiverende kamerplanten van een groot formaat. Het assortiment wordt wekelijks verder uitgebreid. We kennen alle positieve effecten van een grote kamerplant. Een prettigere werkomgeving, een schone lucht en daarnaast ook nog eens hogere prestaties. Het klinkt eigenlijk te simpel voor woorden. Ieder kantoor zou vol moeten komen te staan met groene planten. Met de slimme watersystemen hoeft u niet bang te zijn voor het onderhoud of het watergeven.

Alle grote kamerplanten worden bij ons rechtstreeks vanaf de kweker naar de eindbestemming gebracht. Hierdoor kunnen wij een maximale kwaliteit garanderen. Natuurlijk worden ze zorgvuldig ingepakt om zo netjes verzonden te worden.

Natuurlijk kan een grote keuze prettig zijn. Het is echter mogelijk, dat het daardoor wat moeilijker wordt voor u om een keuze te maken. Green probleem! Wij hebben namelijk meerdere ervaren medewerkers welke u graag adviseren over de beste grote kantoorplanten waar u uit kunt kiezen. Het is zelfs mogelijk om de planten compleet met pot op te laten maken. Hierdoor hoeft u alleen nog maar de verpakking eraf te halen om dan de planten op de juiste plek te zetten. We begrijpen, dat een kantoorplant onderhoudsarm moet zijn. Een Kentia Palm of een Goudpalm zijn twee voorbeelden van mooie grote kantoorplanten waar u voor kunt kiezen.

Hydrocultuur Planten

Grote kamerplanten kunnen natuurlijk ook uit de categorie hydrocultuur planten komen. Er is een ruime keuze mogelijk aan verschillende hydrocultuur planten bij Fleurdirect. Het grote voordeel is, dat ze onderhoudsarm zijn en ook met weinig zorg zeer goed tot hun recht komen. Wanneer u totaal geen tijd heeft voor het onderhoud van de planten is het beter om voor kunstplanten te kiezen. Ook hierin kunnen we u van dienst zijn. U merkt al, dat we een zeer ruim assortiment hebben aan kamerplanten. Onze medewerkers helpen u graag om de juiste keuzes te maken voor de beste grote kamerplanten op uw kantoor. We begrijpen best, dat u naast al het groen ook een paar mooie bloemen op kantoor wilt zien. Kies daarom voor een paar mooie orchideen of andere planten om het geheel op te fleuren. Het voordeel van de orchidee is, dat ze niet zoveel onderhoud nodig hebben. Het is daarmee een zeer prettige plant voor op het kantoor.