Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Air So Pure luchtzuiverende planten

Geen producten gevonden...
Air So Pure is het merk dat alle planten omvat die bewezen luchtzuiverend zijn. Deze natuurlijke luchtverfrissers zorgen voor een gezonde leefomgeving. Ze neutraliseren schadelijke gassen en zetten Co2 om in zuurstof. Ook wordt de luchtvochtigheid met deze planten verbeterd in de omgeving. 

De luchtzuiverende planten zorgt voor minder ziekteverzuim en een hogere productiviteit. De leefomgeving wordt daardoor verbeterd. Voor alle planten geldt dat ze in zekere mate luchtzuiverend zijn. De Air So Pure planten zijn echter de planten die het hoogste luchtzuiverende werking hebben.  

Tijdens ruimteritten van de NASA bleek dat astronauten met klachten kampten waar wij op de aarde ook last van hebben: hoofdpijn, geïrriteerde slijmvliezen, keel en neus. Uit het onderzoek dat daarop volgde bleek dat de luchtvochtigheid veel te laag was in de ruimte. Ook dringen er veel schadelijke stoffen door tot de astronauten. 

Dezelfde problemen doen zich voor in gebouwen, het zogenaamde: 'Sick Building Syndrom'. Door fijnstof, elektrische apparaten, het ademhalen van mensen zelf en transpiratie, wordt het werkklimaat verslechterd. In combinatie met een te lage luchtvochtigheid ontstaan er klachten als hoofdpijn en geïrriteerde slijmvliezen. Uit het onderzoek blijkt dat kamerplanten een cruciaal onderdeel zijn voor het maken van een goed leefklimaat. De kamerplanten van Air So Pure zijn daar het effectiefst in. 

De onderzoekers van de NASA constateerden dat veel klachten van de astronauten overeenkomen met klachten van mensen in hun eigen leefomgeving. Andere onderzoekers hebben samen met de NASA daarom testen afgenomen met kamerplanten. Zo hebben de onderzoekers kamerplanten geplaatst in een werkruimte waar veel klachten waren van medewerkers over hoofdpijn en andere symptonen. Na het het plaatsen van deze kamerplanten waren de klachten binnen drie dagen verdwenen! 

De volgende planten vallen onder het Air So Pure label:

Klik op de namen om direct uw luchtzuiverende planten te shoppen!

 

Lees meer