Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Terracotta bloempot kopen bij Fleurdirect

De Terracotta bloempotten worden van klei gemaakt. Ze hebben origineel een rode gebakken aardewerk kleur. Ze zijn van klei gemaakt en ze worden niet geglazuurd. Het is dus niet mogelijk om ze in een andere kleur te krijgen. Terracotta is Italiaans. Het betekent gebakken aarde. Het is een natuurmateriaal. Hierdoor passen ze in eigenlijk iedere woning wel en bij ieder interieur. Het is mooi om de mogelijkheden te ontdekken en om volop te genieten van deze mooie planten. De potten zijn in vele afmetingen te verkrijgen van zeer klein tot heel groot. In onze webshop van plantenpotten ziet u ze natuurlijk ook voorbij komen.

Online uw Terracotta bloempotten bestellen

Het is mogelijk om bij Fleurdirect al uw planten en ook al uw bloempotten online te bestellen. Er is een ervaren serviceteam welke u hier ook mee kan helpen, wanneer u nog geen keuze heeft kunnen maken. De Terracotta potten mogen natuurlijk niet in het assortiment van Fleurdirect ontbreken. Vooral in combinatie met de cactussen en de vetplanten doen de Terracotta plantenpotten het goed. Het is ook goed om eens wat anders te proberen op de potten. Het is ook mogelijk om de Terracotta potten samen met een plant te bestellen bij Fleurdirect. Het geheel wordt dan mooi opgemaakt en goed verpakt verzonden naar u. Het is mogelijk om uit een van de vele potten een keuze te maken en om daar dan een plant bij te kiezen. Ook kunt u beginnen bij het kiezen van een mooie plant om er dan een Terracotta pot bij te selecteren.

De kracht van Fleurdirect

Een belangrijk element in het hele proces om de planten en de Terracotta potten bij u thuis te krijgen is de keuze om alleen rechtstreeks vanaf de teler te bezorgen. De planten komen niet eerst nog een paar weken in een donker hoekje te staan bij een plantenzaak. De planten worden direct goed verzorgd vanaf de teler naar de eindbestemming verzonden. Wanneer u de plant in een pot heeft besteld dan wordt dit ook verzorgd. De plant wordt in een Terracotta pot geplaatst of in een andere merk pot. Hierna wordt het goed ingepakt verzonden naar u! Natuurlijk kunt u de combinatie ook naar iemand anders sturen om het als een cadeau te laten bezorgen. Het is natuurlijk gemakkelijk voor de ontvanger om de verpakking te verwijderen en om dan de plant een plekje te geven. Het is hierna een kwestie van volop genieten van de planten in een pot.

Lees meer