Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Scindapsus

Scindapsus, de unieke hydroplant | Fleurdirect.nl

De Scindapsus is een geslacht van bloeiende planten binnen de Araceae familie. De plant komt oorspronkelijk voor in Zuidoost-Azië, Nieuw-Guinea, enkele eilanden in de Grote Oceaan en Queensland (een staat in het Noordoosten van Australië). De plant is te herkennen aan de manier waarop deze groeit, de plant groeit namelijk recht omhoog met aan de zijkanten om de stam heen bladeren. De bladeren van de Scindapsus hebben een mooie diepgroene kleur met daardoor af en toe wat lichter groen. Deze plant is een van de meest luchtzuiverende planten en staat daarom bekend om deze unieke functie. Het is dus niet alleen een hele mooie plant om te zien, maar deze beschikt ook nog eens over een prachtige functie. In de webshop van Fleurdirect.nl vindt u deze mooi en handige kamerplant als hydrocultuurplant.

 

Online de Scindapsus als hydrocultuurplant kopen

De Scindapsus is een relatief zeer hoge hydroplant, zo variëren de Scindapsussen in het assortiment van Fleurdirect.nl in hoogtes van 120 centimeter tot en met 150 centimeter. Dit maakt hen vooral geschikt om gevestigd te worden op de grond van een kantoor of woonkamer. Omdat het een hydroplant is, wordt deze bij Fleurdirect.nl geleverd met een watermeter en hydrokorrels én heeft deze slechts weinig water en verzorging nodig om goed te blijven. Dit maakt de plant erg geschikt voor op een kantoor waar planten meestal niet veel verzorging krijgen, ook in bijvoorbeeld wachtruimtes kan deze prima staan. Naast de Scindapsus zult u ook een ruim aanbod aan andere hydroplanten vinden in ons assortiment, al deze planten komen direct van de kwekerij en zijn dus in de beste conditie verkrijgbaar.

 

Een breed assortiment aan kamer- en kantoorplanten

De online webshop van Fleurdirect.nl biedt u een ruime keuze van verschillende planten aan, door dit ruime aanbod zult u gegarandeerd de plant vinden die bij u en uw interieur past. De planten in ons assortiment zijn van topkwaliteit en worden door onze zorgvuldige verpakking, verzorging en levering ook in deze topconditie bij u thuis geleverd. Wanneer u naast een kamerplant ook een bijpassende pot besteld in onze gebruiksvriendelijke webshop dan zullen wij deze ook voor u klaarmaken voordat deze verstuurd wordt. Hierdoor kunt u, wanneer de plant bezorgd is meteen hiervan genieten. De betalingsmogelijkheden waar u gebruik van kunt maken bij het afrekenen van uw bestelling bestaan onder andere uit iDeal, Paypal, AfterPay en creditcard. Hierdoor weet u zeker dat u uw bestelling veilig kunt betalen. Ook voor andere planten zoals bonsaiboompjes of kunstplanten bent u bij Fleurdirect.nl aan het juiste adres.

Lees meer