Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Bohemian bloempotten

Bohemian bloempotten van Fleurdirect

Bent u op zoek naar de mooiste Bohemian bloempotten? Dan helpt Fleurdirect u graag verder! Wij hebben een groot aanbod in verschillende bloempotten. Omdat de Bohemian bloempotten allerlei verschillende maten, kleuren en vormen hebben, vindt u bij ons altijd de juiste bloempot. De potten zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik en gemaakt van verschillende materialen. Zo hebben wij onder andere bloempotten van stro, zeegras, riet, bamboe en rattan in ons assortiment. Bekijk hieronder al onze keuzes en kies de bloempot die bij u past!

Gebruik Bohemian bloempotten voor binnen én buiten

De Bohemian bloempotten van Fleurdirect zijn zowel voor binnen als voor buiten gebruik. De meeste bloempotten zijn namelijk voorzien van cement aan de binnenkant. Dit zorgt voor extra stevigheid. Met deze stevige bloempotten kunt u uw tuin een eigen uitstraling geven. Gaat u voor een echte urban uitstraling? Met de Bohemian bloempotten kunt u deze sfeer creëren. Als u kiest voor een grote Bohemian pot met een brede, grote plant zal deze als pracht object in uw tuin staan. Natuurlijk verkopen wij ook gedetailleerde, kleinere bloempotten, waarmee u aan uw tuin de ‘finishing touch’ geeft.

Ook voor binnen gebruik zijn de Bohemian bloempotten een uitstekende keuze. Wij hebben namelijk verschillende kleine maten in het assortiment. Het kiezen van een juiste bloempot bij een mooie plant is erg belangrijk. Het kan de plant maken of breken. Een Bohemian bloempot is daarom een toegevoegde waarde voor uw interieur. Wanneer u er uit bent welke bloempot het best bij het interieur past en deze voorziet van een prachtige plant, is uw kamer een eyecatcher rijker.

Koop uw Bohemian bloempot bij Fleurdirect

Hebt u een keuze kunnen maken? Mooi, want u koopt snel een eenvoudig de mooiste Bohemian bloempotten bij Fleurdirect. Daarnaast kunt u er bij Fleurdirect ook voor kiezen om uw pot op te laten maken. Wij zorgen dan voor de aarde, een mooie indeling en eventuele hydrokorrels. Daardoor hoeft u niet meer thuis aan de slag en kunt u meteen van uw plant genieten. Bevalt de bloempot u toch niet helemaal? Dan kunt u deze binnen 14 dagen retourneren. Neem contact met ons op en in overleg maken we de retourzending gereed. Dát is de service van Fleurdirect.

Vragen?

Heeft u nog vragen over de Bohemian bloempot of andere producten van Fleurdirect? Neem dan gerust contact op met onze vriendelijke medewerkers. Zij helpen u graag verder en adviseren u waar nodig.

Lees meer