Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Terracotta

Pagina 1 van 3

Terracotta bloempotten kopen bij Fleur-direct.be

Terracotta bloempotten hebben de originele kleur van klei. De bloempotten van terracotta zijn rood gebakken aardewerken van klei en zijn ongeglazuurd, ze zijn dus niet bewerkt met een andere kleur. Terracotta is Italiaans en betekent ook wel ‘gebakken aarde’, daarom noemen wij het ook wel aardewerk. Deze bloempotten hebben een natuurlijke uitstraling en passen daarom in elk interieur. De terracotta potten kunnen zowel binnen als buiten staan. Doordat de pot de wortels kan beschermen tegen lage temperaturen, kan deze gewoon buiten worden geplaatst. In de webshop van Fleur-direct.be vindt u een ruim aanbod aan terracotta bloempotten. De potten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, zo hebben we potten van 18 centimeter hoog tot zelfs 40 centimeter hoog en alles daar tussenin.

 

De leukste potten online bestellen

Bent u op zoek naar een mooie bloempot van terracotta? Dan bent u bij Fleurdirect aan het juiste adres. Terracotta creëert mediterrane sferen in uw huis, uw kantoor of in uw achtertuin. Omdat terracotta potten van een natuurlijk product is gemaakt, heeft het de eigenschap om water op te nemen. Tijdens het water geven van uw planten zult u dit ook zien. Vooral grote en kleine cactussen doen het goed in bloempotten van terracotta. Er zijn diverse soorten bloempotten, breed, smal, hoog of laag en zo zijn er ook verschillende cactussen met die afmetingen, de cactussen vindt u eveneens in onze webshop. Daarnaast doen mediterrane planten het ook erg goed in deze prachtige natuurlijke bloempotten. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook gaan voor een pilea in terra cotta pot. Dit is een prachtige plant met bijpassende pot die mooi zal staan in uw woonkamer of tuin.

 

Plant in terra cotta pot online bestellen

Bij ons vindt u meer dan alleen terra cotta bloempotten, wij bieden ook bloempotten van onder andere kunststof, keramiek en metaal aan. Voor elk interieur zijn er weer andere bloempotten geschikt. Kunststof bloempotten zijn er in diverse maten, net zoals de bloempotten van keramiek en metaal. De potten van kunststof zijn in vele kleuren te verkrijgen. Potten van keramiek hebben een unieke uitstraling en zijn bijna altijd voorzien van een patroon. Bloempotten van metaal zijn steviger dan de meeste andere potten. Als u in de webshop mooie kamerplanten gaat bestellen kan een bloempot natuurlijk niet ontbreken. U bestelt eenvoudig in de webshop uw planten en bijpassende bloempotten zoals een terra cotta pot met plant erin. Als u vragen heeft over onze producten of over de levering, kunt u altijd contact met ons opnemen door ons te bellen of ons een e-mail te sturen.

Lees meer