Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Bloempot Metaal

Metalen bloempotten bestellen bij Fleurdirect

Een mooie bloempot is meestal niet moeilijk te vinden alleen moet hij wel goed passen in combinatie met de kamerplant die in de pot komt te staan. Tegenwoordig kunnen bloempotten vervaardigd worden uit diverse soorten materialen zoals metaal, keramiek en kunststof. Er bestaan zelfs zelf watergevende bloempotten. Als u hier een kamerplant in plaatst, dan hoeft u maar een keer in de zoveel weken water te geven. Als de watermeter onder het rode streepje komt, dan heeft de plant wat nieuw water nodig. Dankzij deze ontwikkelingen is het onderhouden van een kamerplant steeds eenvoudiger geworden. Het is vandaag de dag ook mogelijk om een plant al op te laten maken in een pot, zodat u dit niet zelf thuis hoeft te doen.
 

Ruim aanbod metalen bloempotten

De mooiste metalen bloempotten kunt u vinden op Fleur-direct.be. In onze webshop kunt u de keuze maken uit wel 30 verschillende bloempotten van metaal. Deze zijn te koop in diverse vormen, kleuren en afmetingen. Elegante bloempotten die perfect te combineren zijn met verschillende kamerplanten. Als u een grote kamerplant op het oog hebt en u wilt er een passende bloempot bij, kies dan voor de Brushed Aluminium Pilar XL. Dit is een strak geborstelde aluminium pilaarpot, geschikt om uw kantoorpand of huiskamer een frisse uitstraling te geven. Deze en andere metalen bloempotten kunt u gemakkelijk en snel bestellen op onze website. Naast de metalen bloempotten hebben we ook een grote collectie kunststof en keramieken bloempotten. Bekijk het gehele assortiment online!
 

Kamerplanten en kantoorplanten

Op zoek naar een mooie plant voor in uw huiskamer of op kantoor? Bij ons vindt u meer dan 500 kamerplanten, deze kunt u combineren met een van onze mooie bloempotten. Het is mogelijk om al deze kamerplanten te laten verpotten met onze plant- en pot opmaakservice. U kunt kiezen voor de standaard optie of de luxe variant. Bij de standaard gratis variant zullen wij de gekozen kamerplant opmaken met aarde in de pot die u gekozen heeft. Bij de luxe variant zullen we de pot eerst vullen met Hydro korrels en een vochtigheidsmeter, op deze manier kunt u makkelijker zien wanneer u de plant water moet geven. Mooie kamerplanten opgemaakt in pot voor in uw huis kamer of kantoor! De planten behoeven weinig onderhoud, ideaal dus als u op zoek bent naar een gemakkelijk te verzorgen plant.

Lees meer