Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Grote buitenplanten

Geen producten gevonden...

Grote buitenplanten

Grote buitenplanten sieren de tuin én geven u privacy, dus iedereen wil toch wel grote buitenplanten? Het scheelt u veel onderhoud in de tuin, in vergelijking met allemaal kleine plantjes. En met grote buitenplanten kunt u gemakkelijk een afscheiding maken, bijvoorbeeld als onderbreking in een grote tuin. Wanneer zou u voor een grote buitenplant kiezen?

Makkelijke planten voor buiten

Bent u op zoek naar makkelijke planten voor buiten? Dan is de meest makkelijke optie om te kiezen voor grote buitenplanten in pot. Heeft u veel stenen of tegels in de tuin of op het balkon, dan is dat misschien wel de beste optie. U hoeft dan niet een border te maken of steeds onkruid weg te halen. Grote buitenplanten in een pot zijn bijna vrij in onderhoud. Het verschilt per soort of het gesnoeid of bijgeknipt moet worden. Bij elke plant staat hoe die verzorgd moet worden. Zie je een mooie grote buitenplant, maar wil je er weinig omkijken naar hebben? Kijk dan goed of het winterhard is, veel of weinig water nodig heeft en of het eens in de zoveel tijd gesnoeid moet worden. Planten waarbij dat allemaal niet hoeft, gaan dus door voor makkelijke planten voor buiten.

Hoge tuinplanten

Op zoek naar een beetje privacy in de tuin? Creëer die gemakkelijk met hoge tuinplanten! U kunt ze inplanten rond het terras, of als heg langs de weg plaatsen. Ook kunt u een rijtje met potten plaatsen met hoge planten. De Laurus Nobilis struik is leuk, en kan wel 90 cm worden. Deze is ook mooi dicht, dus er zullen geen pottenkijkers door de struik loeren. Wilt u een echte eye-catcher in de tuin, ga dan voor een palmachtige tuinplant. De grote palmbladen geven je een ultiem zomers gevoel. Een trachycarpus waaierpalm kan tot wel 240 cm worden!

Grote buitenplanten voor winter

Bent u op zoek naar buitenplanten die groen blijven in de winter? Of grote buitenplanten die goed tegen koude temperaturen kunnen, oftewel die winterhard zijn? Bijvoorbeeld naaldbomen blijven vaak groen in de winter én kunnen koude weersomstandigheden aan. Ook al lijkt de Washingtonia XL erg exotisch, het kan zeker tegen de kou. Tot wel -5 graden Celsius hoef je niets te doen. Kom je daaronder, dan is het raadzaam om een laken ter bescherming over de bladeren heen te leggen. Bekijk bij de beschrijving van de plant die je op het oog hebt wat de minimale temperatuur is en of deze afgedekt moet worden in de winter.

Grote buitenplanten voor zomer

Op zoek naar grote buitenplanten die de zomer goed kunnen doorstaan? Grote buitenplanten die u een ultiem zomergevoel geven, alsof u in eigen tuin op vakantie bent? De meest exotische planten kunnen uiteraard heel goed in de zomer. Kies vooral de planten uit die vol in de zon kunnen staan. Dat kunt u filteren aan de zijkant van deze pagina. Bij exotische planten kunt u denken aan olijfbomen en palmen.

Bestel grote tuinplanten online

Heeft u de mooiste plant uitgezocht en gevonden bij Fleurdirect? Dan geniet u straks van een grote buitenplant van goede kwaliteit. Onze planten worden rechtstreeks geleverd van de beste kwekerijen. Binnen 1 tot 2 werkdagen heeft u de plant in huis. Heeft u nog vragen? Wij zijn elke dag bereikbaar tussen 9 en 17 uur.

Lees meer