Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Bovenaanzicht Zijaanzicht
Prijs
Min:
Max:
Enter
0

Hoya Australis kopen?

Een Hoya Australis kopen doet u eenvoudig bij Fleurdirect ✓ direct van de beste kwekers ✓ ruime keuze ✓ gratis verzending vanaf €45,00 ✓ levering 1-2 werkdagen
Hoya Wasbloem medium
120cm
24cm
59,95
55,-
Hoya Wasbloem Large
150cm
32cm
89,95
82,52
Hoya in Polystone pot
130cm
26cm
124,95
103,26

Hoya | Fleur-direct.be

De Hoya is een lid uit de maagdenpalmfamilie, deze familie bestaat uit vijftig andere soorten en de Hoya heeft nog weer minstens honderd soorten onder haar naam staan. De plant komt oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië, ook is deze te vinden op verschillende eilanden in de Stille Oceaan. Een aantal van deze soorten dienen als sierplant en niet ieder soort staat in de huiskamer. Het blad van de Hoya is wat vettig en erg stevig, de plant groeit goed en snel, maar heeft daarom wel de goede verzorging een aandacht nodig. De Hoya heeft ook nog een andere naam die vooral in Nederland gebruikt wordt, dit is Grote Wasbloem.
 

De Grote Wasbloem online bestellen

De Grote Wasbloem is eenvoudig te bestellen in onze webshop, ook vindt u de juiste verzorging voor deze kamerplant bij Fleur-direct.be. Wilt u volop genieten van de Hoya dan is het verstandig om deze op de juiste manier te verzorgen. Een lichte plek vindt deze plant wel fijn, maar te veel zon en tocht daar houdt hij niet zo van. Af en toe wat water is voor de Wasbloem al genoeg, tijdens de groei is het verstandig om wat extra voeding toe te voegen aan de verzorging, zo kan de plant optimaal groeien en bloeien. Naast de Grote Wasbloem vindt u nog veel meer soorten kamerplanten in ons assortiment. Zo hebben we groene kamerplanten, maar ook veel kamerplanten die wat meer kleur met zich mee brengen. Bekijk snel het aanbod in onze webshop en bestel de mooiste kamerplanten gemakkelijk online!
 

Ruime keuze aan planten en accessoires

Op zoek naar kamerplanten, kantoorplanten, orchideeën of accessoires voor de planten, dan bent u bij Fleur-direct.be aan het juiste adres. U kunt alles eenvoudig vinden in onze webshop door ons handige filter systeem waar u precies in aan kunt geven waar u naar op zoek bent. Het betalen van uw bestelling kan veilig en snel via iDeal, PayPal, MasterCard, Maestro of u kunt achteraf betalen door gebruik te maken van AfterPay. Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u dan graag verder in uw zoektocht naar de perfecte kamerplant! 

Lees meer