Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Bovenaanzicht Zijaanzicht
Merken
Prijs
Min:
Max:
Enter
0

Dieffenbachia

Een Dieffenbachia kopen doet u eenvoudig en snel bij Fleur-direct.be. Direct van de beste kwekers ✓ Ruim assortiment ✓ Shop nu!
Dieffenbachia Maroba
70cm
21cm
34,95
32,06
Dieffenbachia Crown Large
110cm
35cm
64,95
59,59
Dieffenbachia Crown Medium
70cm
24cm
29,95
27,48
Dieffenbachia Maroba
80cm
30cm
54,95
50,41

Dieffenbachia | Fleur-direct.be

De tropische plant genaamd Dieffenbachia is familie van de Araceae en wordt vooral gekweekt als kamerplant. Deze plant heeft een hele bijzondere naam, hij is namelijk vernoemd naar Joseph Dieffenbachia, hij was tuinman van de botanische tuin in Wenen. Van oorsprong komt deze plant uit Zuid-Amerika en hij staat er om bekend dat deze de lucht uitstekend kan zuiveren. Het speciale aan deze kamerplant is dat ieder blad een unieke print heeft en er dus altijd anders uitziet. Doordat de bladomvang wat groter is verbruikt deze kamerplant redelijk wat water, het is daarom verstandig om de grond altijd een beetje vochtig te houden. Een keer per week wat water is genoeg, als het warm is heeft hij iets meer nodig en in de winter kunt u de toegift wat verminderen.
 

Ruim aanbod aan kamerplanten

Naast deze bijzondere en mooie Dieffenbachia vindt u bij Fleur-direct.be nog andere kamerplanten die uw interieur in no-time opvrolijken. Ook planten voor op het kantoor kunt u prima bij ons bestellen, veel van deze planten zijn luchtzuiverend en dus uitstekend voor de werkprestaties op het kantoor. Een heleboel kamerplanten dus, u vindt niet alleen deze kamerplanten in ons assortiment, hiernaast hebben we nog veel mooie orchideeën die ook een mooi plekje in uw huis verdienen. Wilt u uw planten goed verzorgen dan is het verstandig om extra voeding te gebruiken, wij hebben voor u verschillende soorten verzorgingsproducten voor iedere plant.
 

Online bestellen van uw kamerplanten

Benieuwd naar de unieke Dieffenbachia? Dan kunt u deze eenvoudig en snel online bestellen in onze webshop. Het betalen van uw producten kan altijd veilig via iDeal, MasterCard, Visa, Maestro of AfterPay. Bent u nou op zoek naar een mooi cadeau voor een familielid, geliefde of een vriend, dan kunt u altijd bij ons terecht. In ons ruime assortiment vindt u zelfs verschillende cadeautips, mooie planten en potten die u cadeau kunt geven. Deze worden dan sierlijk voor u verpakt zodat u er verder geen moeite voor hoeft te doen, hoe handig is dat. Bekijk snel het aanbod in onze webshop en heeft u vragen over de planten of over uw bestelling dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u dan graag verder. 

Lees meer