Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Bovenaanzicht Zijaanzicht
Merken
Prijs
Min:
Max:
Enter
0

Aspidistra

Een Aspidistra kopen doet u eenvoudig bij Fleurdirect ✓ direct van de beste kwekers ✓ ruime keuze ✓ gratis verzending vanaf €45,00 ✓ levering 1-2 werkdagen

Aspidistra | Fleur-Direct.be

De Aspidistra behoort tot de eenzaadlobbige planten, de naam van deze plant komt uit het Grieks, aspis betekend schild. De naam past erg goed bij deze plant, het is namelijk een sterke plant die veel kan hebben. Er zijn verschillende soorten van deze kamerplant, zoals elatior, lurida, typica en caespitosa. Deze sterke plant komt vooral in het wild voor, hij is te vinden in het bergachtige gebied van Taiwan en Japan. De Aspidistra is bestand tegen lagere temperaturen en kan het beste staan op een schaduwrijke plek, af en toe wat zonlicht doet de Aspidistra ook goed. Dit is de perfecte kamerplant voor mensen die niet echt groene vingers hebben, hij stelt geen hoge eisen, het is niet erg als het water geven een keer wordt vergeten.
 

Uitgebreid assortiment aan groene kamerplanten

Op zoek naar groene kamerplanten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. In het ruime assortiment van Fleur-Direct.be vindt u allerlei soorten groene kamerplanten die zowel geschikt zijn voor in de woonkamer als op het kantoor. We hebben planten die goede verzorging nodig hebben, maar ook planten die niet zoveel van nodig hebben en rustig een paar weken zonder water kunnen. Benieuwd naar hoe u een plantensoort moet verzorgen en onderhouden dan kunt u bij onze tips kijken, ook kunt u contact opnemen met de klantenservice, wij helpen u graag verder op weg. Van cactus tot orchidee, in onze webshop vindt u het allemaal.

U wilt natuurlijk goede verzorging voor uw al uw kamerplanten en iedere kamerplant heeft weer zijn eigen behoeften. Hier kunnen wij u gelukkig bij helpen, in onze webshop vindt u verschillende verzorgingsproducten die ervoor zorgen dat uw kamerplanten optimaal kunnen groeien en zo langer meegaan.
 

Aspidistra’s en andere kamerplanten eenvoudig online bestellen

Door middel van ons eenvoudige filtersysteem beland u zo bij de juiste plant waar u naar opzoek bent. Dit scheelt een hele hoop tijd en u hoeft niet urenlang in een tuincentra rond te lopen. Bent u nou opzoek naar een geschikt cadeau, dan hebben wij hier speciale arrangementen voor. U kunt een grote kamerplant bijvoorbeeld op laten maken in een pot, deze kunnen wij dan ook nog eens speciaal voor u inpakken. Het betalen voor uw bestelling kan gemakkelijk via iDeal, ook kunt u betalen met Visa, Master Card en Maestro, wilt u liever achteraf betalen dan is dit ook mogelijk met AfterPay. 

Lees meer