Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Bovenaanzicht Zijaanzicht
Merken
Prijs
Min:
Max:
Enter
0
Lechuza Lepelplant in Zelfwatergevende Puro Small
60cm
17cm
29,95 25,-
24,75 20,66
Kentiapalm in witte zelfwatergevende pot
165cm
35cm
199,95
165,25
Lechuza Yucca in zelfwatergevende pot
155cm
30cm
139,95
128,39
Vaderplant Red in Elho
30cm
15cm
12,95
11,88
Bonsai S-vorm in lechuza pot
140cm
35cm
154,95
142,16
Lechuza Monstera in zelfwatergevende pot
120cm
32cm
144,95
119,79
Pagina 1 van 6

Planten in pot kopen | Fleurdirect

Er zijn heel veel mooie planten te koop in verscheidene plantenwinkels en groothandels. U ziet mooie orchideeën en wilt ze eigenlijk wel graag mee naar kantoor nemen. U bedenkt zich ineens dat u geen mooie pot heeft voor deze plant, zonde. Maar niet getreurd want u bent bij Fleurdirect aan het juiste adres. Wij hebben bijzonder mooie planten in prachtige potten in ons assortiment zitten. Het assortiment is heel divers, we hebben planten in kleine potten van 35cm hoog. Deze zijn ideaal om op de vensterbank voor het raam te plaatsen. Ze maken het kantoor ook nog eens een stukje vrolijker. Maar we hebben ook planten in potten van 180cm hoog, deze zijn bijvoorbeeld geschikt om bij de ingang van uw kantoorpand te zetten zodat uw klanten niet in een saaie ruimte terecht komen, maar in een ruimte die modern is aangekleed met de planten in pot van Fleurdirect.

 

Diverse planten in pot online bestellen

Bij Fleurdirect bestelt u eenvoudig online uw planten in pot. Wij hebben diverse merken in ons assortiment zitten en daarom is ons aanbod zo divers. De meeste potten hebben een glans witte kleur die erg modern aandoet in de ogen van uw werknemers en in de ogen van uw klanten. Maar we hebben ook potten in knal kleuren, zoals rood en blauw. Deze potten zijn uitermate geschikt om een saai kantoorpand kleur te geven. Een eerste indruk doet veel voor u en uw klanten, laat daarom de planten in potten van Fleurdirect u helpen om een goede indruk te maken bij uw klanten en zakelijke relaties. Bent u of uw personeel niet zo goed in het verzorgen van planten als het gaat om water geven, dan hebben wij ook zelfwatergevende potten in ons assortiment zitten. In deze potten zit een hulpmiddel dat de grond van de plant telkens druppels water geeft in plaats ineens een hele scheut.

 

Ruim aanbod aan de leukste kantoorplanten

Wij bieden natuurlijk meer dan alleen planten in pot. In ons ruime assortiment vindt u nog veel meer soorten kantoorplanten. Kantoorplanten zijn veelal groen van kleur maar geven toch een frisse uitstraling. Als u zelf de creatieveling wilt uithangen kunt u de kantoorplanten ook los bestellen met aparte bloempotten, zo maakt u het geheel naar uw eigen stijl. Als u vragen heeft over de levering van onze planten en potten, de verzorging van planten of een andere vraag wilt stellen dan kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of via e-mail.

Lees meer