Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Bovenaanzicht Zijaanzicht
Prijs
Min:
Max:
Enter
0

Dadelpalm

Een Phoenix kopen doet u eenvoudig bij Fleurdirect ✓ direct van de beste kwekers ✓ ruime keuze ✓ gratis verzending vanaf €45,00 ✓ levering 1-2 werkdagen
Phoenix Canarien Large
140cm
24cm
24,95
22,89
Plantenpakket planten in Capi pot
150cm
35cm
159,95 144,95
132,19 119,79
Phoenix Canarien Medium
120cm
19cm
14,95
13,72
Phoenix Dadelpalm medium
130cm
27cm
Phoenix Dadelpalm large
150cm
27cm
Phoenix Large
150cm
27cm
Phoenix Canarien XXL
180cm
40cm
129,95
119,22
Phoenix Canarien XL
170cm
30cm
64,95
59,59
Phoenix Canarien XS
70cm
15cm

Phoenix palm | Fleur-direct.be

De Phoenix is een geslacht van een van de 14 soorten palmen, deze plant is afkomstig van de Canarische Eilanden, ook is hij te vinden in Noord-Afrika en Zuid-Azië. Op deze plekken staat de Phoenix vooral in een vochtige grond, zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een moeras of aan de kant van een rivier. De Phoenix palm is een kleinere palmsoort, maar is wel duidelijk te herkennen aan de puntige palmbladeren. De Phoenix wordt ook wel de dadelpalm genoemd, dit omdat deze eetbare vruchten kan laten groeien, dit zijn dadels. Echter gebeurt dit niet als de Phoenix palm als kamerplant wordt gehouden, dit is vooral in de natuur zo en dan groeit hij uit tot een grote boom. De Dadelpalm is een van de makkelijkste palmen om te verzorgen, perfect voor de mensen met wat minder groene vingers.
 

De Phoenix palm eenvoudig online bestellen

Bij Fleur-direct.be vindt u de mooiste Phoenix palmen, maar ook zijn er andere palmen die u eenvoudig online kunt bestellen in onze webshop. De Phoenix palm is een makkelijke plant en heeft weinig verzorging nodig, wat voor sommige mensen de perfecte uitkomst is. De Palm heeft wel redelijk wat water nodig, de grond moet altijd iets vochtig blijven, zo kan deze kamerplant het beste doorgroeien. De Dadelpalm kan prima in de volle zon staan, als deze op een te donkere plek staat dan maakt hij geen nieuw blad aan. Extra voeding is niet noodzakelijk, natuurlijk kan het geen kwaad om af en toe wat vloeibare voeding toe te dienen, zo kan de dadelpalm optimaal blijven groeien.
 

Ruim assortiment aan groene kamerplanten

Naast de Phoenix palm en andere palmen vindt u ook nog een heleboel groene kamerplanten in ons ruime assortiment. Niet alleen groene kamerplanten, ook andere kamer- en kantoorplanten die de ruimte in no time op kunnen vrolijken. U kunt eenvoudig een bestelling plaatsen en u kunt uw producten veilig online afrekenen, dit kan via iDeal, MasterCard, Visa, Maestro en u kunt achteraf betalen met AfterPay. Heeft u vragen over uw bestelling of over een van onze planten, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u graag verder!

Lees meer