Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Prijs
Min:
Max:
Enter
0

Chamaedorea

Een Chamaedorea Palm kopen doet u eenvoudig en snel bij Fleurdirect.nl. Direct van de beste kwekers ✓ Ruim assortiment ✓ Shop nu!
Chamaedorea Seifrizii Large
130cm
24cm
44,95
41,24
Chamaedorea Elegans Medium
100cm
21cm
29,95
27,48
Chamaedorea Elegans large
110cm
24cm
39,95
36,65

Chamaedorea | Fleur-direct.be

De Chamaedorea is een plant die oorspronkelijk uit Mexico komt en die in Nederland als kamerplant wordt gebruikt. Deze kamerplant hoort bij de palmfamilie, dit is goed te zien aan de palmbladeren van deze plant. Toch is de Chamaedorea wel wat anders dan de gewone palm, hij heeft namelijk veel weg van een bamboestengel, dit maakt hem toch wat specialer dan de anderen. Er zijn verschillende soorten van de Chamaedorea, zo heeft u de Radicalis, de Elegans, seifrizii en nog meer. De Elegans en de seifrizii zijn vooral te vinden in het assortiment van Fleurdirect.nl. Er zit eigenlijk maar weinig verschil tussen de soorten planten, de ene is wat beter bestand tegen de winter dan de ander.
 

Chamaedorea online kopen

De Chamaedorea groeit niet snel, het kan wel een aantal jaren duren voordat de kamerplant op zijn maximale hoogte is gekomen. Deze plant heeft wel een goede verzorging nodig om zo optimaal te kunnen groeien en bij die hoogte te kunnen komen. De Chamaedorea heeft regelmatig wat water nodig, de grond mag niet droog staan, maar het moet ook niet te nat worden. Geeft hem iedere keer kleine beetjes water om zo te voorkomen dat de wortels verdrinken. We raden u aan om de plant regelmatig te besproeien, zo is deze minder vatbaar voor spint, dit is een infectie van mijten. De kamerplant houdt van veel licht, maar direct zonlicht wil hij het liefst vermijden om zo zijn bladeren niet te laten verkleuren. Extra voeding kan deze plant af en toe wel gebruiken, veel palmen hebben dat nodig.   
 

Ruime keuze aan groene kamerplanten

Op zoek naar de mooiste en beste groene kamerplanten, dan bent u bij Fleur-direct.be aan het juiste adres. In ons grote assortiment vindt u veel verschillende kamerplanten die zowel in een huiskamer als op het kantoor kunnen worden geplaatst. Naast de groene kamerplanten hebben wij ook nog andere planten en orchideeën, ook vindt u de beste verzorging voor uw planten bij ons. Heeft u nou nog vragen over een van onze planten dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u graag bij het beantwoorden van al uw vragen. Bekijk snel ons grote aanbod in onze webshop en bestel eenvoudig online de perfecte kamerplanten en accessoires! 

Lees meer