Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Bovenaanzicht Zijaanzicht
Merken
Prijs
Min:
Max:
Enter
0
Yucca Drietak large
140cm
27cm
39,95
36,65
Palmlelie Yucca toef XL
170cm
32cm
64,95
59,59
Lechuza Yucca in zelfwatergevende pot
155cm
30cm
134,95
123,81
Elho Yucca Elephantipes in Elho pot
140cm
43cm
189,95
156,98
Palmlelie Yucca XL
150cm
32cm
99,95
91,70
Palmlelie Yucca Large
100cm
27cm
44,95
41,24
Yucca Palmlelie toef medium
90cm
21cm
19,95
18,30
Yucca Palmlelie XXL
180cm
34cm
159,95
146,74
Palmlelie Yucca medium
80cm
21cm
29,95
27,48

Palmlelie Yucca online bestellen bij Fleurdirect

De palmlelie komt uit het zuidoosten van de Verenigde Staten. Het is een opvallende en ook zeer imposante plant welke erg groot wordt. Hij bloeit met mooie tulpachtige bloemen in juli tot september. Ze zijn geel wit van kleur. De bladeren zijn zwaardvormig en stijf en blijven het hele jaar door groen. Het is een plant welke je in de semi woestijn kunt aantreffen. Ook is het het een plant welke niet zo snel groeit. De palmlelie kan goed voor zichzelf zorgen. Het kan tegen de koude. Het is belangrijk om ieder seizoen de uitgebloeide bloemen weg te halen. Ook in het voorjaar moet je de oude bladeren en de dode bloemstengels verwijderen. Haal niet teveel weg. Geef daarna wat extra voeding om de plant te laten bloeien. Bestel de palmelie Yucca bij Fleurdirect!

Topkwaliteit palmlelie kopen bij Fleurdirect

De kamerplant kan zeventig centimeter tot anderhalve meter hoog worden.  De plant houdt zijn blad in de winter. Er komen mooie witgele bloemen aan de plant in de vorm van een tulp.

Bij Fleurdirect is het mogelijk om deze mooie kamerplant online te bestellen. Fleurdirect is een online plantenshop, waar de planten rechtstreeks vanaf de teler worden verstuurd naar eindbestemming. Hierdoor kunnen wij zorgen voor een gezonde en sterke plant. Alle bestellingen worden zeer goed ingepakt verzonden. In maximaal twee dagen is de plant aangekomen en kunt u er volop van genieten. Naast de palmlelie hebben we nog veel meer andere kamerplanten. Wij hebben altijd een ruim en breed assortiment. Naast grotere kamperplanten, zoals de palmlelies hebben we ook kleinere kamperplanten, kunststofplanten voor de mensen zonder groene vingers en een heel assortiment aan planten welke geschikt zijn voor op kantoor. Het is goed om de verschillende planten in onze plantenshop te bekijken. Klik er doorheen!

De palmlelie als cadeau

Wanneer u een feest heeft, verjaardag of bij een andere gelegenheid een cadeau wilt geven dan is de palmlelie een goede keuze. Het is een cadeau waar u zeker indruk mee maakt. Wij kunnen de plan rechtstreeks naar de eindbestemming sturen als u dat wilt. Het is dan niet nodig om hem zelf nog mee te nemen in de auto of achter op de fiets. Natuurlijk kunt u ook voor een van onze andere planten kiezen in onze online shop. We helpen u graag bij het kiezen van de juiste planten. We hebben een breed assortiment en begrijpen, dat het soms moeilijk kan zijn om een keuze te maken. Het is mogelijk om contact op te nemen met onze ervaren servicemedewerker. Ze helpen u graag om de beste plant te kiezen. Ook kunnen ze helpen bij het kiezen van een bijpassende pot. We leveren namelijk ook bloempotten en poten graag de door u gekozen plant helemaal in. Het is op die manier mogelijk om een complete set te bestellen. U pakt het in huis uit en zet het daarna op de juiste plek. Gemakkelijker kan het niet!

Lees meer