Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Bovenaanzicht Zijaanzicht
Merken
Prijs
Min:
Max:
Enter
0

Kwartjesplant

De kwartjesplant kopen bij Fleurdirect

De kwartjesplant wordt ook wel de kloosterplant genoemd of de blarenplant. Het is een plant welke uit de Himalaya komt. Het is een zeer sterke plant en zeer geschikt als een kamerplant. Hij wordt tot zeventig centimeter hoog en is hiermee ook een goede plant voor op een terras of op een groot balkon. De kwartjesplant heeft een donkergroen en dik blad wat leerachtig aanvoelt. Het blad verdampt weinig water waardoor de plant goed tegen droogte kan. Het is een kamerplant welke liever te droog is dan te nat. Teveel water voor een langere tijd kan juist slechter zijn dan goed voor de plant. De plant heeft ook weinig licht nodig en het is niet nodig om groene vingers te hebben om deze plant goed te verzorgen. Het is belangrijk om de plant niet in de felle middagzon te zetten. De plant houdt wel van de ochtendzon en de avondzon. De schaduw is ook een goede plek voor deze kamerplant. De plant kan een lange tijd zonder water. Wanneer u een paar weken op vakantie gaat dan geeft u hem eerst een goede dosis water en dan kunt u hem gerust een paar weken op een schaduwrijk plekje laten staan. De plant kent kleine stervormige paarse bloemetjes. Ze komen uit een balletje. Wanneer de bloemen geopend zijn dan blijven ze net boven de grond. De plant groeit niet snel en het is niet nodig om de plant vaak te verpotten.

Een complete plant met pot kopen bij Fleurdirect

Het is mogelijk om de kwartjesplant samen met een pot op te laten maken. U kunt in onze online plantenshop een compleet pakket kopen, zodat u het in huis alleen nog maar op de juiste plek hoeft te plaatsen. Fleurdirect levert alle soorten kamerplanten rechtstreeks vanaf de teler aan u en onze andere klanten. Het is zo mogelijk om de hoogst mogelijke kwaliteit kamerplanten te leveren. Met de optie om hem compleet ingeplant in de pot te ontvangen ontstaat er een mogelijkheid om er direct volop van te gaan genieten. De kamerplanten worden binnen maximaal twee dagen bezorgd bij u. Ze worden goed ingepakt en dan verzonden. U krijgt een kamerplant waar optimaal voor gezorgd is tot hij bij u in de woonkamer is gekomen. Doordat de kwartjesplant niet veel zorg nodig heeft is het ook een perfecte plant voor op kantoor. Het is een ideale plant om volop van te genieten. We weten zeker, dat ook u volop kunt genieten van de kwartjesplant op uw werkplek. Doordat de plant compleet met pot geleverd kan worden is het ook gemakkelijk om hem een plek te geven.

Uitstekende en snelle service van Fleurdirect

Onze servicemedewerkers helpen u graag om de juiste kamerplant te kiezen voor in uw woning of op uw kantoor. Het is goed om een plant te kiezen welke bij uw interieur past en welke het goed doet op de plek waar u hem wilt neerzetten. Onze ervaren medewerkers kunnen u adviseren over welke plant u kunt kiezen. Ze helpen u ook graag bij het kiezen van een bijpassende pot.

Lees meer