Prijs
Min: €0
Max: €150
Hoogte
Min: 0CM
Max: 100CM
Diameter
Min: 0cm
Max: 10cm
Standplaats
Bovenaanzicht Zijaanzicht
Verzorging
Merken

Gatenplant Monstera

Gatenplant Monstera kopen

De Philodendron wordt ook wel Monstera of Gatenplant genoemd in ons land. Het is een zeer prettige en gemakkelijke kamerplant. Oorspronkelijk komt deze plant uit Zuid Amerika. De plant heeft weinig zorg nodig en is daarom erg geliefd in woonkamers en ook op kantoor. De plant moet in een licht vochtige grond staan. Teveel water is niet goed voor de plant. Geef de Gatenplant daarom nooit teveel water in een keer. In de winter heeft de plant weinig water nodig. Een keer per twee weken water geven is dan voldoende. Controleer het hele jaar door regelmatig de grond. Kijk hoe droog of hoe nat het is.

De Gatenplant (Monstera) poten

Nadat je de goed verpakte Gatenplant van ons ontvangen hebt is het belangrijk om hem in een pot te poten waarin hij ruimte heeft om te groeien. Gebruik normale potgrond om hem in te plaatsen. Kies voor een mooie pot om hem in te plaatsen. Het is mogelijk om de Monstera plant compleet ingepoot van ons te ontvangen. Wij hebben een extra service, waarbij u de plant helemaal kant en klaar thuiskrijgt. Natuurlijk wordt het geheel zorgvuldig verpakt, zodat u het goed ontvangt.

De Gatenplant is een zeer gemakkelijke plant. Hierom is het een zeer geliefde plant. Hij zorgt voor veel groen in de woonkamer of op kantoor. De plant heeft maar weinig water nodig. De plant een keertje vergeten is daarom niet zo'n ramp. Het is niet nodig om de plant in de directe zon te plaatsen. Het is zelfs beter van niet, aangezien de bladeren dan gelig zullen worden.

In twee dagen van de kas naar u!

Wij hebben verschillende Gatenplanten in ons assortiment opgenomen. Hier kunt u uw keuze uit maken. Bij ons kunt u er gerust op zijn, dat u een hoge kwaliteit kamerplant koopt. Om ervoor te zorgen, dat deze kwaliteit niet verloren gaat in de reis van de kas naar de winkel naar uw woning hebben we een aantal tussenstappen overgeslagen. Al onze kamerplanten gaan rechtstreeks vanuit de kas naar de eindbestemming. Het kan uw woonkamer zijn of een kantoor. Het zorgt ervoor, dat de plant geen omwegen maakt en altijd optimaal verzorgd wordt. Doordat de plant zorgvuldig en met de grootst mogelijk zorg verpakt wordt komt deze ook goed aan bij u.

Nu is het belangrijk om de plant goed te blijven onderhouden. De plant is gemakkelijk te leiden langs een gaas of een stok. Uitlopers kunnen teruggeleid worden. Ook is het mogelijk om met een schaar de uitlopers af te knippen. Het is eenvoudig om de planten goed te onderhouden. Het komt ook bijna niet voor, dat er ongedierte op komt of dat de plant ziek wordt. Natuurlijk kunt u van tijd tot tijd de plant wat extra voedingsstoffen geven. 

Bekijk de verschillende Gatenplanten in ons assortiment en maak de juiste keuze! Hierna zullen wij ervoor zorgen dat de plant zo snel als mogelijk bij u komt. Het kan met of zonder opmaakservice en mooie pot. De keuze is aan u!

Lees meer