Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Bovenaanzicht Zijaanzicht
Prijs
Min:
Max:
Enter
0
Phoenix Canarien Large
140cm
24cm
24,95
22,89
Phoenix Canarien Medium
120cm
19cm
14,95
13,72
Phoenix Dadelpalm medium
130cm
27cm
Plantenpakket planten in Capi pot
150cm
35cm
159,95 144,95
132,19 119,79
Phoenix Large
150cm
27cm
Phoenix Canarien XL
170cm
30cm
64,95
59,59
Phoenix Canarien XXL
180cm
40cm
129,95
119,22
Phoenix Dadelpalm large
150cm
27cm
Phoenix Canarien XS
70cm
15cm

Dadelpalm online kopen bij Fleurdirect

De dadelpalm wordt ook wel de Phoenix Canariens is genoemd. De dadelpalm komt van de Canarische eilanden en wordt ook wel de Canarische dadelpalm genoemd. Het is een plant met een stevige stam en is winterhard. Het is echter beter om bij lange periodes van vorst de plant naar binnen te halen. De dadelpalm heeft veel water nodig. Het is een plant waarvan de grond niet mag uitdrogen. Het is belangrijk om de palm niet met haar wortels in het water te laten staan. Controleer goed of de grond nog vochtig is met de hulp van uw vingers. Wanneer de grond te droog is moet u het opnieuw water geven. Het is afhankelijk van de grootte van de dadelpalm en de plek waar hij staat hoeveel dit is. In de regel zou het na vijf dagen weer een droge grond moeten hebben. Op warme dagen moet u natuurlijk meer water geven dan in de winter. De plant heeft een zonnige plek nodig op kantoor of in de woning. Het is belangrijk om de plant niet in de directe zon te plaatsen. De bladeren van de plant zullen dan verbranden. Als de plant op een te donkere plek staat dan zal de plant geen nieuwe bladeren meer aanmaken. Natuurlijk moet dit voorkomen worden. Zet de plant op een of twee meter afstand van het raam en u zit vaak goed.

De dadelpalm in een pot kopen bij Fleur-direct.be

Het is mogelijk om de dadelpalm compleet in een pot te kopen bij ons. Fleurdirect is een online plantenshop waar we de extra service bieden, dat wij hem al in een pot planten voor u. Het is dan een compleet pakket. Wanneer u de dadelpalm met de pot ontvangt dan hoeft u de plant alleen nog maar een goede plek te geven in de woning. Ook kan de plant goed op het kantoor komen te staan.

Wanneer de plant te klein wordt voor de pot is het goed om hem te verpoten. Kies dan voor een pot welke twintig procent groter is dan de oude pot. Vaak moet u na twee jaar de plant verpoten. Hierna kunt u er weer volop van genieten. Het is belangrijk om te zorgen voor een gezonde omgeving voor de plant. Geef de dadelpalm ook een keer per week een extra dosis groeimiddel in de lente en zomer. De plant zal nog beter gaan groeien.

Snelle levering van uw dadelpalm

Het is zeldzaam, dat een dadelpalm gaat bloeien in een pot in de huiskamer. Het is soms wel mogelijk. Ondanks, dat het mooi klinkt is het beter om de bloemen te verwijderen. Het kost de  dadelpalm namelijk veel energie. Het is niet gunstig voor de plant om te gaan bloeien. Fleurdirect heeft gekozen voor een rechtstreekse bezorging vanaf haar telers naar de eindklant. Het is een bewuste keuze geweest, omdat op die manier de planten de maximale zorg krijgen tot ze naar een nieuwe plek gaan. Het zorgt ervoor, dat u nog langer kunt genieten van deze geweldige dadelpalm. Het is een plant welke u jaren plezier zal geven.

Lees meer