Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Luchtzuiverende planten

Bent u op zoek naar een mooie kamerplant die naast een mooie uistraling ook nog eens de lucht zuivert? Koop dan direct een luchtzuiverende kamerplant van Fleurdirect. ✓ Ruim aanbod ✓ Bestel online!
Caladium Wit Caladium Wit
30cm
14cm
24,95
22,89
Pagina 1 van 6

Luchtzuiverende kamerplanten kopen | Fleurdirect

Een schone en frisse lucht is natuurlijk heerlijk. Meer zuurstof en een betere luchtvochtigheid zorgen voor een zuivere lucht. Het is mogelijk om een machine hiervoor te kopen. Er is echter een veel gemakkelijker, betaalbaardere en betere oplossing hiervoor: luchtzuiverende planten. MIsschien verwacht u dat alle planten de lucht zuiveren. Natuurlijk maken ze allemaal zuurstof aan. De luchtzuiverende werking wordt echter door een specifiek aantal planten gedaan. We geven u graag een paar tips om de beste luchtzuiverende planten te kopen voor op uw kantoor of in uw kamer.

De luchtzuiverende planten zijn onderzocht op hun werking. Het is wetenschappelijk bewezen, dat deze planten een luchtzuiverende werking hebben. Ze nemen schadelijke stoffen op en verwijderen ze uit de lucht. Het heeft een positieve werking op de omgeving. Daarnaast is het natuurlijk ook heel mooi om een groene plant in de kamer te hebben. Graag bespreken we een aantal luchtzuiverende planten welke u in ons assortiment aantreft. Ze worden allemaal rechtstreeks vanaf de kweker geleverd. Hierdoor komen ze zeer goed bij u aan.

De Goudpalm behoort tot de Areca’s en is een mooie palm met een luchtzuiverende werking. De plant haalt veel schadelijke stoffen uit de lucht en kan dit zeer snel doen. De plant heeft veel blad en ook nog eens een hoge verdamping. Daardoor stijgt de luchtvochtigheid in de kamer. Wanneer de plant een bruin puntje vertoond kunt u deze simpelweg wegknippen.

Mooi bloemen met de luchtzuiverende Lepelplant

Een kamerplant moet natuurlijk mooi groen zijn. Wanneer er echter een bloemetje aan komt is dit een goede bonus. De Lepelplant is zo’n plant met mooie witte bloemen. Zeker als u veel last heeft van droge ogen is dit een prettige plant. In het jaar 2007 was het de kantoorplant van het jaar. Een prijs welke de plant heeft gekregen door haar luchtzuiverende en gunstige eigenschappen. De planten hebben volop water nodig, anders gaan ze wat hangen. De Varens zijn zeer luchtzuiverende planten. Ze verwijderen verschillende schadelijke stoffen uit de lucht. Het zorgt daarnaast ook nog eens voor een hogere luchtvochtigheid. Niet voor niets voelt het zo lekker als u in het bos een groep varens ziet staan. Neem ze mee naar uw woonkamer en koop een paar varens bij Fleurdirect met hun sterke luchtzuiverende werking.

Een ruim assortiment kamerplanten

Bij ons treft u een ruim assortiment van luchtzuiverende kamerplanten aan. Ze worden allemaal rechtstreeks vanaf de kweker geleverd. Wilt u de plant samen met een pot kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren medewerkers helpen u graag om de juiste pot te kiezen bij de grootte van de plant. Ook kunt u het natuurlijk als een cadeautje laten verpakken en zo verzenden. Kwaliteit en vakmanschap staan centraal bij al onze planten, diensten en producten. Wanneer u meer advies nodig heeft of vragen hebt over de eigenschappen van de planten, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We helpen u graag verder om een prettige leef- of werkomgeving te krijgen met mooie planten.

Lees meer